Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Maliyet Ve Giderler

Başlatanfthbtms46Tarih27/12/2013 13:04:30Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Sn.İlgili arkadaşlar;
7 makinalı 2.el makina alıp aylık hesaplamalarıma göre min.aylık 75ton üretim yapmayı bununda 75x0,50: 37.500TL'ye denk gelmektedir. Gider olarak bi hesap yaptım ama siz değerli tecrübeli arkadaşlarımın bu gider kalemlerini rica etmek istiyorum gözümden kaçan noktalar varmı çok merak etmekteyim.
Şimdeden saygılar sunarım

Yerleşim Türkiye / KahramanmaraşMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye345 yazı
neyin hesabını yaptınki ne üretiyon ne satıyon kime satıyon makineleri nereden kimden aldın.......................................................
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye131 yazı
7 makinalı ne demek? bilen var benim gibi bilmeyen var biraz açıklama yaparmısın ? ne kadar yatırım yapmayı düşünüyorsun, ne kadarlık bir yatırıma aylık 37.500 tl gibi bir değer buluyorsunuz? biraz daha açıklayıcı anlatımdan sonra sorunu sorarsanız daha iyi olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye277 yazı

bu bir bilmece galiba?
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye130 yazı
bilmeceyi cözümlemek ayrı.. birde keske siz tahmin edebildiğiniz giderleri yazsaydınız, yardımcı olmak isteyen arkadaslar öngörmediklerinizi tamamlamanıza yardımcı olurlardı. Biliyorum burası bir yardımlasma ve paylasım platformu ama her seyi en bastan dusunup kurgulayıp teker teker sizin için yazıya dokmelerini istemek..??? samimi gelmedi bana. Basarılar.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv