Ukrayna'da süresiz oturum iznim var. Yılbaşından sonra Ukrayna - Türkiye arası ticarete başlıyorum.
Ukrayna'da malını pazarlamak isteyen arkadaşlarla beraber çalışabiliriz. benim orada yapmayı planladığım işleyiş şu şekildedir :
- Bir kaç satış temsilcisi bulacağım ve vereceğim katalogları mağaza ve toptancılara ulaştırıp tanıtım yapacaklar.
- 2. adımda, Ukrayna'da bir depo kiralayacağım ve sipariş aldığım ürünleri bu depoda muhafaza edeceğim.
Sizlerle nasıl bir çalışma yapabiliriz ?
Öncelikle sadece tekstil ürünleri ile ilgiliyim. Lütfen bunun haricinde bir teklif sunmayın ( inşaaat malzemesi, boya vs gibi )
ates74@mynet.com email adresime ürünlerinizi, firmanızı tanıtan bir tanıtım emaili yollayınız.
Ürün resimleri, ürünler hakkında bilgi ve bana vereceğiniz toptan fiyatlarınızı belirtiniz. İletişim bilgilerinizi de ekleyiniz.
Ürünleri inceleyeceğim ve mantıklı olan üreticilerle irtibat kurup, adresime katalog isteyeceğim.
Bu kataloglar ile Ukrayna'ya gidip, belirlediğim tanıtım çalışmalarına başlayacağım.
ilk etapta kesinlikle bana mal verin demiyorum. Böyle bir çalışma olamaz zaten. Herkes ticaret yapıyor.
Sadece katalog ve gerekirse 1 numune isteyeceğim ( Mantıklı ürün ve fiyat teklifi verenlerden )
Ukrayna'da sipariş alırsam, direkt Türkiye'deki üreticiden satın alıp ben kendim Ukrayna'ya satacağım.
Bunun haricinde teklif, öneri ve benzeri fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazışalım. email adresimi yukarıda yazıyor.
Saygılar