Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Ukrayna'ya Malını Satmak İsteyenler İçin Fırsat !

BaşlatanmegistTarih26/12/2013 16:15:58Yorum18

İlk mesaj
Üye178 yazı
Baylar,

Ukrayna'da süresiz oturum iznim var. Yılbaşından sonra Ukrayna - Türkiye arası ticarete başlıyorum.

Ukrayna'da malını pazarlamak isteyen arkadaşlarla beraber çalışabiliriz. benim orada yapmayı planladığım işleyiş şu şekildedir :

- Bir kaç satış temsilcisi bulacağım ve vereceğim katalogları mağaza ve toptancılara ulaştırıp tanıtım yapacaklar.
- 2. adımda, Ukrayna'da bir depo kiralayacağım ve sipariş aldığım ürünleri bu depoda muhafaza edeceğim.

Sizlerle nasıl bir çalışma yapabiliriz ?

Öncelikle sadece tekstil ürünleri ile ilgiliyim. Lütfen bunun haricinde bir teklif sunmayın ( inşaaat malzemesi, boya vs gibi )

ates74@mynet.com email adresime ürünlerinizi, firmanızı tanıtan bir tanıtım emaili yollayınız.
Ürün resimleri, ürünler hakkında bilgi ve bana vereceğiniz toptan fiyatlarınızı belirtiniz. İletişim bilgilerinizi de ekleyiniz.

Ürünleri inceleyeceğim ve mantıklı olan üreticilerle irtibat kurup, adresime katalog isteyeceğim.

Bu kataloglar ile Ukrayna'ya gidip, belirlediğim tanıtım çalışmalarına başlayacağım.

ilk etapta kesinlikle bana mal verin demiyorum. Böyle bir çalışma olamaz zaten. Herkes ticaret yapıyor.

Sadece katalog ve gerekirse 1 numune isteyeceğim ( Mantıklı ürün ve fiyat teklifi verenlerden )

Ukrayna'da sipariş alırsam, direkt Türkiye'deki üreticiden satın alıp ben kendim Ukrayna'ya satacağım.

Bunun haricinde teklif, öneri ve benzeri fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazışalım. email adresimi yukarıda yazıyor.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye39 yazı
Mail yolladım cevaplarsanız sevinirim
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye178 yazı

Tüm emailler cevaplandı
17 ocakta gidiyorum

İlgilenen arkadaşlar email atsın lütfen. Hepsini yanıtlıyorum

Online katalog- fiyat listesi rica ediyorum

Yoksa, kargo adresi vereceğim, bana katalog yollayın. Gidince ilgili yerlerle görüşeceğim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye178 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - womart
aficgiyim@hotmail.com dan konusalımmı ciddi düşünüyorsan

Tabiki

Bana mail atarmısınız lütfen kataloğunuzu ve toptan fiyatlarınızı

Üye178 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yasinberat
mrb benim de websitemi ve imal ettiğim ürünleri incelerseniz sevinirim....

emailinizi yanıtladım

saygılar

Üye178 yazı
Bir çok katalog topladım. 15 güne kadar gidiyorum.

ürünlerinizi Ukrayna'da tanıtmak, pazarlamak için lütfen email atınız

Üye178 yazı
Güncel

Üye273 yazı
Ilgilenirseniz yine tekstil ama ayri bir sektor ukraynada ihtiyac ve rekabet yok dunyada bu tarz urun ureten 4firmadan biriyiz face: bodybuilding gym wear inceleyin urunlerimizi ilgilenirseniz goruselim satildigi yerler spor salonlari vitamin ve besin takviyesi satan spor malzemesi satan yerler. ukraynadada gorusebiliriz benimde oturumum var sumy da yasiyorum skype :bigsamalmaata mail:ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
hadi hayirlisi))))))
+380671847556(viber)
kocao_arif (skype)
arif.kocao@mail.ru

Yerleşim Ukrayna / KirimMeslek Ythalat / Yhracat
Üye398 yazı
Kaan (UKRAYNA) sana yakıştımı 1300 $ ın üstüne yatmak , hangi yüzle burada ilanlar veriyorsun.Buradan yazışarak kandırmıştın benide hatırlıyorsan 3 yıl oldu. . .
Bercen dekorasyon
whatsapp: +905365871949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye273 yazı
Bercen. Senin paran malin bana indigi anda odendi bunu sende biliyorsun cok ayip bu sekilde kendini tatmin etmeyemi calisiyorsun sende cok iyi biliyorsunki senin parani serkana odedim .hic yakismiyor yalcin abi beni az cok tanidigini dusunuyorum bu sekilde insanlari suclamak hic yakismiyor sana odedigimi sende biliyorsun serkanla gorusuyordun devamli muhattabin ben deilim o urunu ona teslim ettin ve adamin yerinide biliyorsun irtibatadresleride var sende senin parani ben odedim. Sende dedin kullanmis parayi sikisiktir oder diye simdi ondan alamayinca banami sardin.yakismiyor.
merhaba arkadaşlar

Üye273 yazı
Yalcin abi buradan yazisarak deil yuz yuze gorusmustuk istanbulda ve sana urunu serkanin atolyesine teslim edip odemeni ondan aliyorsun demistim sende biz tanisiyoruz serkanla demistin urunu serkana teslim ettin o bana gonderdi ve bende odemesini hemen cikardim bunu sende cok iyi biliyorsun yani seni burdan kandirmadim burdan tanistigimiz dogru ama yuzyuze gorustuk cok ayip yasina basina hic yakistiramadim insanlari karalamak bukadar kolay olmamali.
merhaba arkadaşlar

Üye398 yazı
Serkan'ın numarası 05332590923
srknonal@gmail.com

Kaan 'la iş yapmayı düşünen arkadaşlar,yukarıdaki adreslerden Serkan'a ulaşıp 10.000 $ ' serkan'a takarak onu nasıl tokatladığını öğrenebilirler.Sana gelince KAAN efendi delikanlıysan buraya geldiğinde ara görüşelim Fatihteki evinin kapısını çalmadan
Bercen dekorasyon
whatsapp: +905365871949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye28 yazı
arkadaşlar
gerçekten ve CİDDİ olarak
ukrayna iş yapmak istiyeneler
ürünlerini
tanıtmak isteyenler,KOMİSYON KARŞILIĞI OLUR ORTAKLIK OLUR
ANLAŞILIR
büyük bir çevre ve potansiyel var
bekliyorum odesa35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye28 yazı
ciddi olanlar
UKRAYNA pazarı olsun,
veya oradan Türkiye ne lazımsa
ciddi ilişkilerim var
ürün getirme, fark etmez
bekliyorum ama lütfen ciddi
olanlar bekliyorum..odesa35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye47 yazı
Odessa 30 ,daha dun ,kac kisinin öldürüldü Ukrayna'da ,daha hala isten bahsediyorsunuz.

Enflasyon diz boyu,para birimi bir senede dolar , 8 grivniden ,20 grivniye çıkmış

Hangi branşta ciddi müşterilerin var?

Firma varmı?Ukrayna'da hangi dalda is yapıyorsunuz?

Burada sadece e mail adresi ile ciddi müşteri potansiyeli, komisyonla çalışmaktan bahsediyorsun

Arkadasım lafım sadece sana değil,burada Rusya ve ukraynayla ilgili yazılar ,dogruları yansıtmıyor,bulaşar karışıklık varken hangi iste basarı olur onu bilemem

Dolar hergun artarken, sen sabit para ile fiyat yasamazsan, nasıl ticaret yaparsın bilmiyorum.

Herneyse hayırlı isler

Yerleşim Türkiye / Ankara