Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yazlık Deri Bayan Ayakkabıları Yurt Dışına İhracat

Başlatanömer yavuzTarih26/12/2013 10:50:48Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
iyi günler arkadaşlar

Ben yurt dışı pazarına 2014 deri bayan ayakkabılarımı ihrac etmek istiyorum. Yurtdışında ayakkabı pazarı olanlar bana yardımcı olabilirlermi acaba!

Cevaplarınızı bekliyorum

ömer

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye21 yazı
resimleri ve fiyatlari alabilirmiyim ben fransadayim burdaki giyim uzerine isletigimde magazamda yer acabilirim

Yerleşim Fransa / MontpellierMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı

ARKADAŞLAR..............
KATALOG VE FİYAT LİSTESİ İÇİN İLGİLENENLERDEN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ TAM OLARAK GÖNDERMENİZİ RİCA EDİYORUM
ÖZELLİKLE FİRMA İSMİ, MAİL ADRESİ VE TELEFON NUMARASI MESAJLARA EKLENİRSE ÇOK SEVİNİRİM İLETİŞİMİN SÜREKLİLİĞİ AÇISINDAN..
İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER............

Yeni Üye9 yazı
Omer bey merhaba;

Makedonya ve balkan pazari icin resim, fiyat ve tum verileri gonderebillirseniz sevinirim,

omerdonumcu@gmail.com

Omer.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
arkadaşlar konumuz günceldir

Yeni Üye21 yazı
Merhaba ,

Bulgaristan daki mağazamızda değerlendirebiliriz. katalog ve ürün fiyat bilgilerinizi gönderirmisiniz ?

aylinseta@gmail.com

Aylinn Setaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye112 yazı
islamkaraca@hotmail.com ayakkabı imalat ve toptancılığı yapıyorum görsel bir şekilde fiyat bekliyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye35 yazı
SLM DEGERLİ KONİKS ÜYELERİ BENDE AYAKABI İMALTCISIYIM ÜRETİĞİM AYAKABILARI YURDIŞINA PAZARLAMK İSTİYORUM İLGİLENEN OLURSA email roswellshoes@hotmail.com dan görüşebilriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye69 yazı
Etiyopya ve Sudan'a Ayakkabı ihracaatı yapmak isteyen imalatçılara karşılıklı görüşme sonrasında katkı ve destek verebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk