Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupa Araba Alım Satım

Başlatanaks autoTarih25/12/2013 21:36:04Yorum48

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Merhaba arkadaslar sıteyı yenı gordum guzel bır sıte
Fransada kalıyorum yaklaşık 8 senedir araba işiyle uğraşmaktayım.Avrupada arabayla uğraşan arkadaşlar ya da arabadan anlayan kişiler lütfen benimle irtibata geçsin.Araba başına komisyon .

Yerleşim Fransa / MontbelıardMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
Yeni Üye21 yazı
lütfen ..
Aylinn Setaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye10 yazı
Benim yazilarim yayinlanmiyor reklam icerikli diye
Burada reklam veriyor araba satiyor

Yerleşim Arnavutluk / TiranMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı

Proaktive sen ilan koymayi beceremiyorsun burda millet bi bak ne yapiyorr herkes bi sey alip satiyor paylasim sitesi bu

Yerleşim Fransa / MontbelyardMeslek Otomotiv
Yeni Üye30 yazı
Guncel..

Yeni Üye30 yazı
Avrupada beraber calisabilecegim arkadaslar ariyorum istediginiz arabalari uygun fiyata temin edebilirim

Yeni Üye35 yazı
ben yunanistan da atina da yasiyorum. burada kriz nedeniyle oto fiyatlari dibe vurdu. eskiden almanyadan buraya araba gelirdi simdi buradan gidiyor. ama burada araba toplamak icin gelip bir havayi koklamak gerekir. ayrica bir arkadasimizin dedigi gibi avrupa da araba almak sans isi degildir. satici ne soylemisse o dur sonraki bir problemde saticiyi dava edersiniz...ayrica leasingden cikan otolarda VAR...
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
guncel

Yeni Üye48 yazı
Kilometre düşürme, beyin programlama, immo kodlama yapılır. Bg vatandaşlığım var.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye30 yazı
guncel

Yeni Üye30 yazı
guncel...

Yeni Üye30 yazı
guncel

Yeni Üye30 yazı
Araba satislarimiz devam ediyor avrupada beraber calisabilecegim arkadaslar ariyorum

Üye262 yazı
kuzey ırak teslimi porsce ve ferrari ( 98-2002 model arası) benzinli olmak(2000 ile 3000 motor aralarında.ferrarilerde 4000 e kadar olabilir.) kaydı ile fiyat verebilme şansınız varmı acaba? toplamda 1 tır(7 adet) ve akreditasyon ile ödeme..teşekürler.Ayrıca istenildiği takdirde ortaklıkta yapılır.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Audi A2 Diesel 55 kw 267.000 km
2500 euro
Almanya köln

Yerleşim Türkiye / Köln
Yeni Üye30 yazı
bilgili nakliyat 240 binde a2 2300 satamiyorum fransa senn dedigin fiyat ustune bide kagidi plakasi benzini masrafi koyunca degmez km cok umarim satilir sen istersen bana resimlerini bilgileri at isteyen olursa ben yonlendiririm sana hayirli gunler

Yeni Üye30 yazı
guncel

Yeni Üye4 yazı
lehat isimli kullanıcı üye irtibata geçmek istiyoruz. nuralbd@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
Selam ben temeli Türkiye taşınıyorum ve avusturya plakalı arabamı gediriyorum ve kırgızıstana satmak istiyorum çünkü arabama TR plaka alamicam için satmak istiyorum neler lazım emiralbayrak27@gmail.com

Yerleşim Avustralya / SalzburgMeslek Sigortacy