Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupa Araba Alım Satım

Başlatanaks autoTarih25/12/2013 21:36:04Yorum48

İlk mesaj
Merhaba arkadaslar sıteyı yenı gordum guzel bır sıte
Fransada kalıyorum yaklaşık 8 senedir araba işiyle uğraşmaktayım.Avrupada arabayla uğraşan arkadaşlar ya da arabadan anlayan kişiler lütfen benimle irtibata geçsin.Araba başına komisyon .

Yerleşim Fransa / MontbelıardMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
Merhaba, ben de kırgızistanda yaşıyorum. Buraya japonyadan ve almanyadan ikinci el çok araba getirip satıyorlar. Benden de buradaki kırgız arkadaşların bu yönde talepleri var. Araba özelliklerini size yazsam bana tedarik edip gönderme imkanınız var mı? Selamlar
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Merhaba hcingir istediğiniz arabaları yazınız görüşelim özelden
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse

slm ben almanyadan cevremde araba alim satim isi yapan arkadaslarim var her türlü arabayi bulabiliriz
özelden konusabiliriz.
osman

Yerleşim ALMANYA / AlmanyaMeslek Sporcu
Islerimden dolayı pek giremiyorum özele gelen bütün mailler cevap verilmiştir Konu güncel ....

Yerleşim Fransa / MontbelyardMeslek Otomotiv
Arabanin özellikleriniyazarsaniz. Finlandiya arasinda isbirligi yapabiliriz
World Trade

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Yleti?imci
Güncel..

Tr de yaşıyorum.alman vatandaşıyım. yurtdışından istediğiniz aracı getirebilirim.

bilginize

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
guncel

KIRGIZİSTAN' lı arkadaşlara aşağıda bilgilerini paylaştığım aracı satmak istiyorum.

almanya plakalı (araç şimdi ANKARA'da),
mercedes C180,
1994 model,
Benzinli (LPG takılabilir)
160.000 km
otomatik vites
Gri renkli

ilgilenenler 0090 507 726 19 33 nolu telefondan ulaşabilirler.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
almanya hollanda belcika italya araba alim satim ugrasanlar yazsin ..

bmw 330 break 2006 180 000 km full options gris diesel 9990 euro

bmw 530 siyah berline full option 154000 km diesel 10500 euro

bmw 330 siyah berline full option 132000 km diesel 10900 euro

bmw x3 2007 diesel 3.0 litre 98000 km siyah 10900 euro

Hollanda ve belcikada araba galerilerimiz var istediginiz model , tip ve ozelligi ozelden yazin goruselim
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Ayrica kazali ve kazasiz araba , motor avrupan istediginiz model , tip ve ozellikleri ozelden yazin konusalim
Semre

ozelden mesaj attim emre bey..

ıyıde bunları nasıl satıyorsunuz mesela almanyadan kırgızıstana yada romanya ya yad moldovaya turkıyede bu yabancı plaklılar en fazla 6 ay kalabılıyor

Yerleşim Türkiye / Ankara
Burda millet şaka mı yapıyor bana mı öyle geldi yaaa.Yaw yurtdışından getirdiğiniz araçlar Türkiye'nin içinden bile pahalıya geliyor.Bi de yukarıda yazan galerici var ya.Fransada galericiyim diyor bide.Hiç mi Türkiyeye gelmedin yaww?Yaw bu iş mümkün olsa boş boş oturan adamlara mı yedirirler?Hiç düşünmüyor musunuz bunu?
Önce eğitim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Arkadaslar konu biraz yanlis anlasilmiz herhalde ben ilani yazan arkadasla gorusuyorum ve fransa harici baska avrupa ulkelerinden araba ariyor turkiyeden degil yani yada turkiyeye getirmek istemiyor .
Semre

Ramelot sizin yasiniz kac acaBa sizdemi araba isiyle ugrasiyorsunuz ilk once konu basligi ne bi bak avrupa araba alim satim :) sen cok uyanik bir arkadassin onu fark ettim ama ...

Audi A4 allroad 3.0 V6 TDI F.AP. 2011 75000 KM 37000 EURO
Audi A8 4.2 V8 TDI F.AP. quattro tiptronic 2007 147000 KM 18500 EURO
BMW X6 xDrive35d 2009 20000 KM 40000 EURO
BMW X6 xDrive35d 2010 19500 KM 40000 EURO
Jaguar XKR R-S 5.0 V8 S/C Coupé BENZIN 2013 400 KM 551 CV 92000 EURO
Lamborghini Gallardo 5.2 V10 LP570-4 2010 6000 KM BENZIN 570 CV 163000 EURO
Land Rover Range Rover RANGE VOGUE 3.6 2010 MODEL 11000 KM 50000 EURO
Land Rover Range Rover Sport 3.6 2007 88000 KM 23500 EURO

Istediginiz arabalarin resim ve bilgi icin iltibata geciniz

1)Aks auto sende fena uyanık değilsin ama.Millete burdan bedava reklam yapıyosun.Yaw parasını verde reklam yayınla.2)Hocam senden 1 şey için özür diliyorum.Senin yazdığın yazıyı yanlış anlamışım o yüzden orada yazdığım laf sana gitmiş gibi oldu.Ama şu anda seni tenzih eder özür dilerim.Ben diğer arkadaşlara söylüyorum o laflarımı.Senin yazdığını yanlış okudum yada yanlış anladım. Gerçektende sen oraya konu başlığındanda ziyade konu içeriğinde Avrupadaki arkadaşlar demişsin.Ben ondan dolayı özür dilerim. 3)Yaşım 34
Saygılarımla
Önce eğitim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
hocam merak etmeyin parasiyla reklam verilecek yerlere reklamizi veriyoruz burda bizim amacimiz paylasim avrupada araba isiyle ugrasan bircok turk arkadasim var egerki yariyorsa benim elimdeki araba yabanci alacagina gelsin o alsin gotursun bende isime yarayacak arabalari gordugum zaman gidip aliyorum gene yanlis anladigin kesin ramelot benim sattigim arabalarin fiyatlarina bakarsan 20 euroluk reklamdan kacmadigimi anlarsin arkadasim :) genede fikirlerin icin tesekur ederim sanada turizm hayatinda basarilar dilerim ..

Valla araba işi biraz geniş insan işi avrupada... Neden? Adama araba satarsın 1 ay sonra motoru yanar adam beddua eder. Tabi şunu bilme lazım araba işi şans işi. Müşteriye bunu anlatamazsınız artık yedi ceddinizden girer çıkar.
Sizlere hayırlı satışlar.

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
guncelll...

Bmw 330 berline diesel siyah 2006 116000 km 11000 euro ..

Benim iş arkadaşımda da var yabancı plaka. BG vatandaşı Türkiye de oturumu var aracı satılık , 2010 BMW 7.30 SHORT DİESEL. 4 aydır türkiye de araç 2 ay sonra çıkartması gerekecek, Bana söylediğini aktarıyorum, 36000 euro ya vereceğim , 6 ay arabayı bg da bekletmektense satayıp dedi. ilgilenen olursa özelden telini verebilirim
Aylinn Setaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Guncel..

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ramelott
Burda millet şaka mı yapıyor bana mı öyle geldi yaaa.Yaw yurtdışından getirdiğiniz araçlar Türkiye'nin içinden bile pahalıya geliyor.Bi de yukarıda yazan galerici var ya.Fransada galericiyim diyor bide.Hiç mi Türkiyeye gelmedin yaww?Yaw bu iş mümkün olsa boş boş oturan adamlara mı yedirirler?Hiç düşünmüyor musunuz bunu?

Yerleşim Türkiye / Ankara
bmw 325 ya da 330 dizel cabrio 2007- 2009 arası araç bakıyoruz , var mıdır , fiyatları nedir ?
Aylinn Setaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
33O cabrio diesel 2008 model 3.0 150000 km 21000 euro
330 cabrio diesel 2008 model 128000 km 20000 euro

resimleri isterseniz yollarim aylinseta