Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

"dünyanın En Sessiz Odası” İş Fikri. .

BaşlatanhemperiTarih25/12/2013 07:29:22Yorum15

İlk mesaj
"Dünyanın en sessiz odası” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na geçen “Yankısız oda”nın sessizliğine en çok dayanabilen kişi odada sadece 45 dakika durabildi.

Arkadaşlar sizce bu haberden iş fikri çıkarmı, bende dahil bu haberi kim okusa o odaya girmek isterdim diyor..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
yani korku odası gibi bişeymi acaba
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
haberi okudum hatta ben 1 saat dayanırım dıye ıddaa bıle ettım :) olmaz diye bir sey yok..
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv

Girişe uygun fiyat fazla durana güzel bir rakamla hediye verebilirsen neden olmasın ki :)) özellikle sosyal medyada güzel bir reklamla olabilr mantıklı yani

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
haberin hepsini okumak isteyenler googledan bulabilri

bencede çok mantıklı önce sen deniyeceksin ne kadar kalabiliyorsun sonra şu kadar içerde kalana şu hediyemiz var gibisinden olabilir ama nasıl yapılabilir bu oda :)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
evet odayı yapma kısmı işin en zor kısmı sanırım :)) aslında gezici olursa bu oda daha mantıklı gibi..

odayı mı alıp gezdireceksin :)

ehehe :) ewet ya kamyoncu felan geldimi battın :)

5d sşnemaları kamyon kasasına yapıyorlar ya onun gibi şehir şehir gezilebilir

nasıl yaptılar acaba onu öğrenmek lazım

yani böyle bir oda olsa giriş ücretide astronomik değilse ben girerdim ve duyan herkesinde merak edeceğinden eminim.hatta haberi okuyunca nasıl ki acaba diyede aklımdan gecirdim ama eminim öyle bir sistem kurmanın ciddi bir maliyeti olacaktır.saygılar

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Tekstil
arkadaşlar ben daha önce böyle bir odaya girdim ve 30 saniye falan duramadım..sebebi şu kendi kalp sesinizi hissediyorsunuz.ıslık çaldım sesini duyamadım..ağzınızdan çıkan sesleri kendiniz bile duymuyorsunuz.taş yünü ve benzeri malzemelerle sesin yankı yapılması engellenmiş bir oda.vesselamm

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
mmm bu odaya nerede girdin ? sence bu odanın yapım maliyeti ne kadar dır ?

gebzede izocamın eğiitim verdiği iyem isimli yerde görmüştüm.maliyeti hakkında fikrim yok malesef.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci