Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hediyelik Üretimi (ahşap)

BaşlatansercancelikTarih22/12/2013 20:10:53Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Değerli arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır ahşap yakma sanatı ile uğraşıyorum ve diğer ahşap hediyelikler
bir dükkan açayı üretim yapıp toptan satayım diyorum yani bunu istiyorum ilçelerdeki hediyelikçilere, turistlerin bol olduğu yerlerdeki işletmelere vereyim diyorum bu iş düşününce çok güzel sevdiğim işi yapacağım ahşaplar,,talaş tam benlik şeyler ama pazarlama konusunda hiç bilgi sahibi değilim sadece fikir oluşturmak ve üretmekten anlıyorum ne yapayım karar veremedim nerelerde zorlanırım, toptanda işler nasıl yürür, birde ilçemizde bir dükkan tutayım işte çakmak, tesbih benim yaptığım ürünler incik boncuk takı falan bu işler nasıl getirisi iyimidir takı işide kafamı zorluyor ama kararsızım,birşeyler söyleyin anlatında bir çıkış yolu bulalım inşallah..şimdiden teşekkür ederim saygılar sunarım.. bulunduğum şehir Bolu bilenler için fikir vermesi daha iyi olur kanaatindeyim..
edda hediye

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye165 yazı
slm,bence bangkok .fatih arkadaşımız doğru demiş...dükkan açmak yerine önce internet ortamında ürünlerini tanıt..yaptıklarının fotolarını çek..örnek ilk iş olarak koniks ailesine tanıt..bu sitede bir ilan yayınla..ürünlerine olan ilgiyi tespit etmiş olursun..ürünlerinle ilgilenen arkadaşlar muhakkak olacaktır..ben koniks saysinde kendi ürünlerimi bir çok kişiye tanıttım.

ülkemizde el emeği ürünlerin satışı maalesef o kadar hızlı olmuyor..çünki el emeği harcanmış işler fabrikasyon ürünlere göre pahalı oluyor.el emeğinin değerini anlayan müşteri bulmak gerekiyor.bu yüzden ürünlerine piyasanın ilgisini tespit etmeden sakın dükkan açma derim.

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye77 yazı
merhaba

buna benzer işleri yapan bir ikitane firma var ve hepsi müşterilerini instagram ve facebook üzerinden buluyorlar ornek olarak size bir tanesini söyliyim.

harfimo yaptığı ürünler kişiye baz ürünler ve oldukçada iyi işler yapıyuorlar
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı

Merhaba,

Yurt dışına hedıyelık eşya ticaretı yapıyorum, urun detaylarınızı, uretım kapasıtenızı ve dıger detayları görüşmek ıcın lütfen ırtıbatta olalım,

Sevgıler,

Arda
giftekspress

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar,Fotoğrafçılık ile uğraşmayı seven ve bilgisayar bilgisi ve fotoshop kullanabilen ortak arkadaş arıyorum. Kazanç gayet güzel. Hazır kurulu düzen. iletişim : 05357359164

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf