Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Tl Sermaye İle Bursa'da Ne İş Yapılır?

Başlatanmuka_plastikTarih20/12/2013 19:46:19Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım Bursada yaşıyorum ve yakın bir arkadaşım ile birlikte iş kurmayı planlıyoruz.
Yaklaşık 20 yıllık esnaflık tecrübem olduğu halde ( market işlettik ) üniversiteyi bitirdikten sonra kurumsal bir firmada çalıştığım için ( Yaklaşık 7 yıl ) ticaretten biraz koptum

Ama artık kendi işimi yapmak istiyorum.

Bursada ticaret ile uğraşan arkadaşların değerli fikirlerini bekliyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye277 yazı
bursa da o sermayeyi batırmayacağınız tek yer çarşı, kiralık dükkan da çok bence bi gezin çarşı bölgesini.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Konu günceldir arkadaşlar.

Yeni Üye4 yazı

leo market işi çok farklı bir hal aldı.bir kaç şubesi olan küçük zincir marketler inanılmayacak şekilde çoğaldı.
senin belirttiğin ölçekte iş yapabilmek için bir kaç milyon sermaye gerekiyor. yoksa ufak bir market adamı esir etmekten başka birşey değil.

ben en azından pazar günü tatil olan bir iş yapmak istiyorum :)

Üye277 yazı
hikmeti ilahi işte bizim sermayemiz yok diye 10 larca projeyi gerçekleştiremiyoruz hatta çok güvendiğimiz bikaç tanesine sermayesiz girdik yinede olur diye olmadı bizim imtihanımız böyle . sizin imtihanınız ise sermayeniz var ama işi bulamıyosunuz?
eskiden sadaka taşları varmış osmanlıda sadakasını insanlar taşların üstüne bırakırmış ihtiyacı olan sadece ihtiyacı kadar alır gidermiş yada evlerin kilidi dükkanların kepengi yokmuş o dürüstlük güven ortamı osmanlıdan sonra biz islamiyeti unutunca malesef şimdi hayal gibi oldu.
değerli kardeşim osmanlı zamanında yaşasaydık sen sermayeni koyardın biz işçiliğimizi ve projeleri güzel ortaklıklar kurabilirdik ama malesef bu çağda böyle olmuyor
ALLAH yardımcın olsun inşaallah birikimini hayırlı zarar etmiyeceğin bi yerde değerlendirirsin..
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
merhaba

bu sermaye ile sermayeli iş yapmak hem riskli hemde
yeterli değil ancak hizmet sektörü ile ilgilenirseniz
elinizdeki parayı da işletme sermayesi olarak kullanabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye67 yazı
bende bursada yaşıyorum..ilk önce bir sektör seçin, sonra o sektördeki alt alternatiflere bakın..arastırınca kendiliğinden birşeyler çıkar zaten..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı
1000 tl ye bayiilik alıp Gökdelen niteliğinde bir iş kurabilirsin ;) detaylarını istersen anlatayım sana..
Eğer bir şeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye711 yazı
bence kabaca ne iş yapılır demeyin kendinize şunu sorun hangi işi yapmayı seviyorsunuz ve zevk duyarsınız mesela hangi işi biliyorsunuz bunun gibi sonra o sektörün içine yoğunlaşın

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye104 yazı
baba o para varsa görüklede olmayan bişey keşfet yeterlidir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
Eğer kreş, anaokulu açmak istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz. Ankara merkezli, Okul Danışmanlığı bünyesinde tüm plan ve proje kurulumu yapılarak, hukuki, mali danışmanlık hizmeti alarak sizler de kreş veya anaokulu açabilirsiniz.Türkiye’deki kreş ve anaokulu kurulumu gerçekleştiren firmalardan farklı olarak sizere risk yönetimi hizmeti sunmaktayız. Bu sayede yapacağınız yatırımı güvence altına alabilirsiniz. Hazırladığımız mali tablolar ile yaptığınız yatırımın size dönüş süresi, ulaşacağınız öğrenci sayısı, idari ve teknik kadro danışmanlığı gibi pek çok hizmetle sizlere ulaşıyoruz. Sormak istediğiniz tüm soruları sitemizin İLETİŞİM sayfasında belirtilen adreslere yapabilirsiniz.

İşte ayrıntılı bilgi ve örnek kurulum;

http://kresacmak.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye15 yazı
En guzeli cafe yada bufe acmak o sermaye yeterli bu isler icin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis