İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorumC
Üye101 yazı
Evet ürün çok güzel inşaatlar için geçerli bir ürün. Fakat ürün fiyatı yüksek kaçıyor. Daha önce buna benzer bir ürünün pazarlamasıyla uğraşmıştım. Özellikle tekirdağ Bölgesinde inşaat firmaları ürünün hiç bir faydasına bakmadan doğrudan tanıtımını yapacağım ürünün fiyatını soruyorlar. Adet fiyat bazında tuğla ve ytongla karşılaştırma yapıyorlar. Diğer yan faydalarını görmezden geliyorlar.
Kısacası yapılan ve benim gittiğim yaklaşık 30 firma sahibi bina yalıtımı 35 bin tl,tuğla fiyatı 0,30 krş vb. kabataslak hesap yapıp ürüne yanaşmıyorlar. Doğrudan fiyat gözlerine çok fazla geliyor.
Bu yüzden de pazarlama işini bıraktım. (üründe yalıtımlı ve dış cephe duvar bloğuydu)
Ürün bence bakıldığı zaman pratik ve yararlı bir ürün. ancak ki ancak inşaat yapılırken bence çokta profesyonel çalışılmıyor.
Size bol kazançlar diliyorum.
İnşaalah ürününüz Türkiye mizde muvaffak olur.
A
Üye433 yazı
teşekkür ederiz
ürün hem duvar örümünde blok tuğla olarak hemde mantolamada levha olarak kullanılabiliyor
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz