Emlak Danışmanlığı yapmak istiyorum, bunun için bir dükkan açmayı düşünüyorum. Öncelikle sertifika gerekiyormuş. Bunun için kursa yazıldım. Kurs bittiğinde dükkanımı açacağım fakat bu sektörde tecrübem yok hiç. Deneyimli arkadaşlar tavsiyede bulabilirler mi? Sizce bu iş tek başına yapılır mı? Eğer güvenilir birini bulursam ortak olmayı düşünüyorum.
kesinlike bu sektörde ortak alma. tavsiyem size bir sene kadar bi emlakcının yanında çalışın hem piyasayı ögrenirsiniz hemde emlakcı cevresi edinmiş olursunuz.
Evet İzmirdeyim halk eğitim kursuna gidiceğim. Emlakçılar odasının kursunu kaçırdım. Siz emlak işiyle mi uğraşıyorsunuz. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
ben aslında ögrenciyim fakat ablamın ofisinde zaman zaman çalışıyorum az çok narlıdere ve çevresine hakimiz. bir bucuk yıl olucak yaklaşık ben başlayalı ama dışardan göründüğü gibi değil olaylar. kursta falan sadece mevzuatı ögrenirsiniz ve çalışmak istediğiniz semti iyi seçin ve belli konularda yoğunlaşın benim önerim budur.
Markalı bir emlakçıya gir danışman olarak ama bir sözleşme yada başka birşey imzalama.1-2 yıl çalış.Zaten yetenekli ve becerikli isen masrafsız dükkan sahibi kadar para kazanırsın.Ayrıca tek masrafın telefon ve benzin olur.Dükkan açacağın paraya yoksa bir araba al orta karar.Sonrada gir remax yada c21 e ve para kazan.Dükkan açanlardanım ama danışman günlerimi daha çok özlüyorum.çünkü aynı ciroyu da etsem daha çok elime kalıyordu.şu an tek avantajım yanımda çalışan danışmanlar olması. Kolay gelsin
metinmetin hocam bende girmeyi düşünüyorum fakat bildiğim kadarıyla su dönem biraz durgun.Ben bir yerle görüştüm bankalarla çalışan bir eksper firması var ben bilgisayar mezunuyum orada raporlama gibi işler yapacak eleman arıyormuş.Belli bir dönem sonra da evlere bakmaya benim de gidebileceğimi söyledi fakat! ben danışman olmak istiyorum orasını bir geçiş yeri olarak mı kullanmamı tavsiye edersiniz ?? çünkü bu sektörde tecrübem yok ama azim ve hırs var :)
berk kardeş..mail attım sana ilgilenirsen sevinirim..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz