Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

Başlatanyasemin yıldızTarih18/12/2013 12:59:46Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ;

İç vgiyim sektöründe 10 yıllık deneyime sahibim.Makedonyada İÇ GİYİM magzası açmak isterim yada türkiyeden kaliteli markalı urunleri satışa sunmak isterim bunun için neler yapabilirim.Kimin görüşüp hangi fırımalara tanıtım yapabilirim

Yardımcı olursanız çok sewinirim

İyi Çalışmalar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yasemin yıldız
Merhabalar ;

İç vgiyim sektöründe 10 yıllık deneyime sahibim.Makedonyada İÇ GİYİM magzası açmak isterim yada türkiyeden kaliteli markalı urunleri satışa sunmak isterim bunun için neler yapabilirim.Kimin görüşüp hangi fırımalara tanıtım yapabilirim

Yardımcı olursanız çok sewinirim

İyi Çalışmalar

makedonya'da nerede bulunuyorsunuz acaba bende Makedonya'da Ünv.öğrecisiyim bir iş potansiyeli arıyorum Türkiye ve Makedonya için..

ama makedonya'dan türkiye'ye mi yoksa Makedonya'dan Türiye'ye mi buna karar vermiş değilim devamlı türkiye'ye gidip geliyorumda o yüzden iş potansiyeli yüksek işleri takip ediyorum son zamanlarda karşılıklı olarak bu konuda bir öneriniz var mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye108 yazı
mağaza açmak için isim yapmış bir markanın bayiliğini almanızı tavsiye ederim.hem ürün çeşitliliği sağlamış hem de istikrarlı ürün temini elde etmiş olursunuz.yok eğer tek bir marka yerine her marka ile çalışmak isterseniz,deneyiminize göre firmaları belirleyip doğrudan iletişime geçiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı

arkadaşlar ben bayan büyük beden giyim vede iç çamaşırı mağazası açmayı düşünüyorum bu konuda ürünlerimi alabileceğim bildiğiniz yerler varmı? t.dağ da açıcam..dükkan yerim güzel henüz tutmadım ama araştırma yapıyorum birde dükkana raf düzeni gerekli ..bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim..
yşm yln

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
içgiyim iyi karlı bir sektörmü
yuksel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye99 yazı
iç giyim de türkiyede üretici çok fazla uygun fiyatlarada alırsınız ama makedonya da fiyatlar nasıl önemli olan o bence ayrıca deneyimlimişsiniz şimdi gördüm o zaman burdan oraya ***üreceğiniz için gümrük oranları nedir onu öğrenmeniz gerekiyo ticaret sanayi odalarından bilgi alabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis