Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

E-ticaret İçin Tedarikçiler Aranıyor

Başlatanbybb35Tarih15/12/2013 22:23:12Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
İyi forumlar arkadaşlar
internetten satış yapabilmem için kendime devamlı çalışacak başlarda biraz bana destek olucak tedarikciler arıyorum.

Elinizdeki ürünlerin Fotoraflarını,Fiyat bilgisini,Stok Bilgisini mail yoluyla ve telefon numaranızla iletiniz eğer uygun olursa telno dan size mutlaka dönülecektir.

ANI YAŞA / CARPE DİEM

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye94 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bybb35
İyi forumlar arkadaşlar
internetten satış yapabilmem için kendime devamlı çalışacak başlarda biraz bana destek olucak tedarikciler arıyorum.

Elinizdeki ürünlerin Fotoraflarını,Fiyat bilgisini,Stok Bilgisini mail yoluyla ve telefon numaranızla iletiniz eğer uygun olursa telno dan size mutlaka dönülecektir.

Hangi ürünleri satmak istiyorsunuz?
Tester kutularında parfüm düşünürseniz iletişime geçelim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Stok tutmadan ve kargo ile uğraşmadan cep telefonu aksesuarı satışı yapmak isterseniz görüşebiliriz.
www.kilifkolik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Creeyshop
n11
sahıbınden
gittigiyor
sanal pazar
hepsı burada ıcın urun saglayabılırız bu wep sıstelerının tumunden ulasabılırsınız
https://profil.gittigidiyor.com/creeyshop
Creey......

Yerleşim Türkiye / Ystanbul BakyrköyMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
senı sıte ucmus kardesım
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - manta400
firmanız varmı bu işi nasıl yapmayı planlıyorsunuz belli bir ürün grurubu varmı yoksa ne olursa satarım olayımı bence fatura kesemiyorsanız pek girmeyin derim
Creey......

Yerleşim Türkiye / Ystanbul BakyrköyMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye213 yazı
Toptan trend micro antivırus maxıum sec. 3 cıhaz 1 yıl 1.10 dolar 2-3 yıllık 1-3-5 kullanıcılı urunler mevcuttur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er