Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışına Ayakkabı İhracatı Yapmak

BaşlatanminkaTarih13/12/2013 22:32:43Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar , çok kaliteli özellikle bayan ayakkabı üretimi yapıyoruz. Yurtdışına açılmayı düşünüyoruz. Hangi ülkeler olabilir bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben gürcüstan, azerbaycan ve rusya için sizinle irtibata geçmek isterim. iyi günler dilerim. mirarslan0387@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye69 yazı
lutfen urun model fotograflari, kutu fotograflari, urun kompozisyonu (deri ust, kaucuk alt v.s gibi), fiyat bilgileri (farkli alim adetleri icin) gibi detayli bilgileri e-mail'ime gonderiniz.

ayrica dilenilen sekilde modeller modifiye edilebilir, tasarlanabilir mi? ne gibi degisiklikler yapilabilir, bu gibi konularla ilgili de bilgilendirme yapiniz.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
Üye413 yazı

ukrayna pazarı için ayrıntılı bilgi lütfen. ve babet türüde çalışmalarınız varmı
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye88 yazı
Selam Minka bey,ben iki yıldır kıgızistanın başkenti biskekde yasıyorum,kırgızistanın en büyük pazarında eşim ve benim dukkanımız var,benim dükkanım ayakkabıcılar bölümunde ama ben bay bayan cocuk corablaı taytlar picama türü tekstil üzerine satıyorum,bulundugum yer ayakkabı dukkanlarını oldugu yer oldugu icin ayakkabı satmayı ve ayakkabıcılar carsısındaki esnafı dolasıb sizin malları tanıtımını yapıb sipariş alınabilir diye düşünüyorum,eger anlaşırsak sizin kırgızistan pazarında bayiniz olabilirim,kırgızistana gelin dükkanımı görün mısafirim olun tanışalım,ayrıca kırgızistanda görduklerimi ve ögrendiklerimi kendime ayit blogumda kaleme aldım, bana bu telefondan ulaşabilirsiniz.(00996-700-902833)

http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye21 yazı
Mezan@gmx.net adresine ürün bilgilerini ve fiyatlarınızı gönderin değerlendirelim, Almanya'da internet satışı yapmaktayım, belki beraber calışma imkanımız olur...

Yerleşim ALMANYA / Köln
Yeni Üye31 yazı
konu guncel ise katalog ve fiyat listesini tekinecik@gmail.com gonderirseniz sevinirim
Farocan

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Konu hala güncel irtibata geçebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Teşekkürler mesajınız için gün içinde fiyat ve ürün resimlerini mail adresinize göndereceğim

Yeni Üye23 yazı
Merhabalar;
adresinizi koniks.com sitesinden aldım.
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen arkadaşlar aramaktayız.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

Saygılarımla;

Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
Şevval lojıstık ıthalat ihracat nakliyat gümrükleme parsel yük taşımacılık.ıraka çalışmak isteyen şirketlere yardımcı oluruz.
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54
Şevval lojıstık ıthalat ihracat nakliyat gümrükleme parsel yük taşımacılık.ıraka çalışmak isteyen şirketlere yardımcı oluruz.
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54

Yerleşim Türkiye / ?yrnak SilopiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Avrupa pazarı için uygun ürünleriniz var ise; müşteri pazar araştırması konusunda yardımcı olabiliriz. sarbasmustafa@gmail.com
Mustafa Gündoğdu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Ingiltere'ye Bayan Ayakkabisi ve Parmak arasi Terlik

Merhaba arkadaslar
Ben Ingiltere'de yasiyorum ve Turkiye'den Ingiltere'ye modern, canli, isiltili, guzel bayan ayakkabilari ve tasli, isiltili bayan parmak arasi terlikler ithal etmek istiyorum.
Eger mallarinizin kalitesine guveniyorsaniz uzun vadeli ticaret yapmak icin e-maillerinizi bekliyorum.
Varsa katalogunuz ve internet sayfaniz e-mail ile gonderebilirsiniz.
Incelemeler yapildiktan sonra size 100% donus yapilacaktir.

e-mail: muslumtanrikulu@yahoo.com

Yerleşim Yngiltere / SwindonMeslek Ticaret
Yeni Üye35 yazı
mrb değerli koniks üyeleri İstanbul ikitellide bayan ayakkabı imalatım var pazarlama konusunda yardımcı olacak toptancılar ve arçıların benimle irtibata geçmesini bekliyorum roswellshoes@hotmail.com