İlk mesaj
Genel İlanlar
Ankara'da Bayilik Veya Ortaklık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorumS
Yeni Üye7 yazı
D
Yeni Üye46 yazı
L
Üye262 yazı
kuzeyırak ile ilgilerinrseniz özelden görüşelim.
S
Yeni Üye7 yazı
S
Yeni Üye7 yazı
Günceldir.
P
Yeni Üye31 yazı
osgb açabilirsiniz...
sonuçta mesleğinizlede ilişkili
sonuçta mesleğinizlede ilişkili
S
Yeni Üye7 yazı
Osgb açmak için işyeri hekimi veya iş güvenliği uzmanı olmak gerekir diye düşünüyorum.
C
Yeni Üye68 yazı
serdar bey sitelerde balon kapak acan arkadaslar var işe basladılar ama sermayede sıkıntıları var biraz ilgilenirseniz mesaj atın özelden
cihan gürbüz
F
Üye111 yazı
ulusal gıda bayileri ve marketler ile bağlantınız varsa çalışabiliriz.bende kimyagerım bu arada.
S
Yeni Üye7 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - faraday ulusal gıda bayileri ve marketler ile bağlantınız varsa çalışabiliriz.bende kimyagerım bu arada. |
Malesef herhangi bir bağlantım yok.
F
Yeni Üye21 yazı
Özel mesaj gönderdim
Bilginize
Bilginize
B
Üye107 yazı
burhan tunca
D
Yeni Üye28 yazı
Serdar Bey merhabalar.
ankarada sigortacılık ve özellikle bireysel emeklilik acenteliği düşünmezmisiniz? şu an günümüzde bireysel emeklilik oldukça cazip ve temiz iş ilgilenirseniz benimle temasa geçebilirsiniz. size bol şanslar.
ankarada sigortacılık ve özellikle bireysel emeklilik acenteliği düşünmezmisiniz? şu an günümüzde bireysel emeklilik oldukça cazip ve temiz iş ilgilenirseniz benimle temasa geçebilirsiniz. size bol şanslar.
O
Yeni Üye6 yazı
Serdar bey merhabalar.Projem senelik lokasyona göre 2.5-7.5 milyon tl gelir getirecek pazarı yüksek bir projedir. Şuan mevcut işyerim faal konumdadır.Eşimin tayininin Ankara iline çıkması sebebiyle büyük bir projeyi hayata Ankara ilinde hayata geçirmek istiyorum.Bunun içinde bankalardan yatırım ve girişimcilik kredisi kullanabilme şansım mevcuttur.Yalnız bu bir zaman kaybı olucaktır.Ayrıca Ankarada ailemle ortak olduğum bir anaokulum da mevcuttur.Düşünürseniz detaylı bir şekilde projemi değerlendirebiliriz.
B
Yeni Üye48 yazı
Sayın özgür efe bey konuyu biraz acın lütfen .nekadar sermaye gerek .iş nedir falan.
O
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Başarangida.Projem özet geçmek gerekirse (edutainment) sektörünün eğlenerek öğrenme üstünedir. 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunmak için, gerçek bir ülke mantığıyla, çocuk ölçeklerinde inşa edilmiş içeriği tamamen bana ait olup Türkiye'nin en özel ve temalı parkı olma özelliği taşıyacaktır.Şuan ülkemizde bu faaliyetleri yapan holdingler mevcut olup.İçerikleri projeme göre çok farklıdır.Projemiz Türkiye'yi baz alırsak ilk ve tek olacaktır.Senelik katılım olarak 500 bin - 1 milyon giriş beklenmektedir.Giriş ücreti minimum 25 TL'dir.Ankarada ilk ve tek olacaktır.Yatırım maliyeti olarak 1 milyon TL tutarı arasındadır.Bu maliyet istenildiğinde 250 ve 500 bin TL'ye kadar düşebilir.İstihdam sağlanacağından dolayı giderler vb masraflarda proje zaten sponsorlarla kendini sürdürebilecektir.Önemli olan yatırımı yapmak.Projenin içeriğini tamamen anlatamayacağım.İyi akşamlar.
G
Üye102 yazı
merhaba başlığı incelerseniz sevinirim. Dilerseniz detaylı bilgiyi mesajla da atabilirim
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=83315
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=83315
O
Yeni Üye90 yazı
mrb.malatya merkezli malatya kaysı cesıtlerı kuruyemıs çeşitleri dıbek kahvesi vb kendı urunlerı olan turkıyede bırkac ılde bayılıgı olup ankarada bayılıgı bulunmayan cok yuksek bır llimit gerektırmeyen özelllikle ankaranın lüks semtlerıne hıtap edecek çeşıtlılıgı olan bir iş sektorunu dusunursenız haberleşelim lütfen 5327120905
I
Yeni Üye4 yazı
Türkiyede Devlet destekli sağlık turizmi yapan şirketimiz Üretim tesisi Israil de olan implant şirketinin Türkiye distribütörlüğü için ciddi ortaklar aramaktadır.ilgilenenlerin mail olarak ulaşmaları durumunda detaylı bilgi verilecektir.
Not:üretim kesinlikle kendi tesisinde olup gerekli tüm alt yapıya sahip bir şirkettir.
implant3434@gmail.com
Not:üretim kesinlikle kendi tesisinde olup gerekli tüm alt yapıya sahip bir şirkettir.
implant3434@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz