Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanyada Kuruyemiş

BaşlatanEfepaşaTarih11/12/2013 23:38:07Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar. Siteye Yeni katildim, Paylasimlarinizi cok Faydali buluyorum. Belki banada yardimci olabilecek birisi vardir :)

Almanyada Kuruyemis isine baslamak istiyoruz.
Bu konuda Tecrübe sahibi olan varmi? Yurtdisina Kuruyemis ihracat eden?

Yardimlar icin simdiden Tesekkür ediyorum..
Cvp larinizi bekliyorum..

Tamer Efepasa_35@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye161 yazı
Merhaba Efepaşa
Düşündüğünüz kuruyemiş işinin kapsamından bahsederseniz yardımcı olabilirim.
Hakan ŞAMLI
0546 517 12 17

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye2 yazı
merhaba,
Kuruyemiş konusunda yardımcı olabilirim. Tam hangi ürünleri istiyorsunuz? ödeme konusunda düşünceleriniz neler?

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı

efe bey iyi çalışmalar
hangi kapsamda düşünüyorsunuz alımlarınızı
her türlü alımlarınıza cevap verebiliriz,konuyla ilgili yardımcı olabilirim.
Bana ulaşabilirsiniz.

saygılarımla,
gülsen
0548 830 46 88

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye16 yazı
sevgili ustatim ben avusturyada ikamet ediyorum oncelikle bildigim kadariyle sunlari soylemek istiyorum yanlislarim varsa duzeltmenizi rica ediyorum .Turkiyede kuru yemisciler gec saatlere kadar calisiyorlar , gunduzleri sigara gibi vs ufak tefek seyler satarak geceleri ise daha yogun olarak kuru yemis satiyorlar ve genelde islek caddeler uzerinde bulunuyorlar bunu almanya standartlarina uydurmak zor para kazanamayabilirsiniz cunki birincisi sigara satamayacaksiniz ikincisi gec saatlere kadar acik duramayacaksiniz dursaniz bile bunun icin ayri bir masraf yapmaniz gerekecek yapsaniz bile gece satis yapabileceginizi sanmiyorum cunki buralarda hayat erken bitiyor insanlar erken saatlerde istirahata cekiliyorlar ,ancak kuru yemisin yaninda alkolde satarsaniz bi nebze musteri cekebilirsiniz buda sizi kurtarirmi bilmiyorum .cevremde bir tane kuru yemisci var suan daha yeni acildi ancak fazla ragbet oldugunu gormuyorum erkende kapatiyor alkol satisida yapmiyor para falan kazaniyor mu bilmiyorum arastirilip iyi dusunulmesi gereken bir sey benim bildiklerim soylemek istediklerim bu kadar selametle...
Bahtsiz bedevi...

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Ö?renci
Üye711 yazı
jack sparroww haklı bence tek başına kuru yemiş işi biraz sorun olabilir orası türkiye değil fındığını fıstığını alıp yollara saça saça yiyip içsin :) adam alacak evine ***ürüp yiyecek ama yanında alkol veya başka altarnatifler olursa iyi olur müşteri çekme açısından felan misal adam alkol almaya gelir yanında kuruyemiş almadan olmaz...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er