Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirleriniz Önemli !

BaşlatanSiranunTarih08/12/2013 20:22:19Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye82 yazı
Arkadaşlar iki ayrı kahveye, sigara otomatı koymayı düşünüyorum..Sizce tutar mı ? Ekstra gelir için yapmak istiyorum bunu, ne kadar getirir tahmini, ***ürüsü ne olur ? Biraz ayrıntılı şekilde yapmış olan veya düşüncesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye437 yazı
çok yakınında sigara satan yer yoksa olabilir...kahvelerde sigara içilen bölüm de mevcutsa iyi olur...sigarayı nasıl temin edeceksin?..geçmişte tekel bayi çalıştırdım,kar marjı çok düşük....kaldı ki galiba sen perakende alacaksın,ruhsatın felan yok,ya da kaçak sigara...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye82 yazı
ben sigarayı 9,5 liraya alacağım şanslı..söylemek istediğim şey farklı, hani 1 tl atıyorsun numaraları seçiyorsun şansına ne çıkarsa hani, makinayı hatırladın mı kardeşim ? her attığında sigara gelmiyor yani..koca forumda bir tek bu arkadaş mı var yahu yapmayın..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Üye437 yazı

Siranun,ben normal parayı her veren,fiyatı neyse,sigarasını alacak,o şekil sandım.....bahsettiğin farklı bir yöntem,benim çok da onayladığım birşey değil.koca forumda elbette tek ben yokum,farkındaysan hiç cevap yazılmayan çok topik var.....diğer arkadaşlardan da yorum yapan olacaktır umarım,işine yarar şekilde....selamlar.

Yeni Üye82 yazı
umarım yazarlar şanslı..sonuçta uzak olduğum bir konu fikirler çok önemli..teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Üye437 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Siranun
umarım yazarlar şanslı..sonuçta uzak olduğum bir konu fikirler çok önemli..teşekkürler.
rica ederim.kolay gelsin.