Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kuracağım Hazır Bayan Giyim Öneriler

BaşlatanUmTTarih03/12/2013 01:48:31Yorum6

İlk mesaj
Üye173 yazı
ankara da hazır giyim üzerine bir mağaza açacağım çok büyük değil fakat kızılayda bulvarda işlek bi yer

malı nerden almamı önerirsiniz.
aynı üründen kaç parti getirmeliyim.
getireceğim ürünleri hangi beden kaç adet getirmeliyim.

bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye115 yazı
önce kategorini belirle.Bayan mı ,erkek mi ,bebe mi ,parti malımı ,iç giyim mi vs vs..ona göre cevap bekleyin.....
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Üye173 yazı
macera 05 başlığı okursan anlarsın.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı

Ürün tedarik edebileceğin piyasa Osmanbey, Merter, Zeytinburnu

Ne kadar sermaye ile kaç m2 mağaza belirtmediğinden asgari 1 seri getirmen yeterlidir diyeceğim. Zira satılan ürünün serisini aynı gün sipariş edip ertesi gün yerine koyabilirsin. Seri içindeki beden ürüne göre üretene göre değişir.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Çetin GÜLGÜN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye326 yazı
Daha önce benzer iş yapmıştım Bursa ve İstanbul toptancılarından ürün almıştım. Ancak İstanbul daha ucuz merter toptancularını tavsiye ederim
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye108 yazı
toptancılar genelde merter,bayrampaşa ve güngören de yaygınlar.kıyafetleri her modelden farklı renk serileri şeklinde almanı tavsiye ederim.seride orta bedenler çok satar.fakat üreticiler bir parti malı yaptıktan sonra farklı modele geçerler.bu yüzden aldığın malın aynısını ikinci kere bulamıyabilirsin.bunu gözönünde bulundur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek