Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Giyim Mağazası İçin Önerileriniz

Başlatandaisy55Tarih03/12/2013 00:18:40Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhabalar,
Bizim kendimize ait mahalle arasında bir giyim mağazamız var annem işletiyor ve maalesef hiç hareketli ve canlı değil 10 yıldır oradayız ve hala bizi bilmeyen mahalle sakinlerimiz var annem aynı zamanda terzilikte yapıyor dükkanda bu sene daha yeni başka başka insanlara duyurduk ismimiZi okul kıyafetleri yaparak acaba nasıl hareketlendirip ses getirebiliriz baya bi değişime ihtiyaç var... Reklam olarak veya kampanya gibi vs neler yapabiliriz ben ele almak istiyorum dükkanı.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye437 yazı
mahalle arasında da olsa çok alışıldık değil tabi,aksine herkesin çok iyi bilmesi lazım....tabela ve aydınlatma eksik heralde....terzilik,tadilat felan da yapıyorsanız iyi...el ilanları yaptırın,bütün caddede apartmanlara kapı önüne ve zili basıp,çeşitli dairelerin,açan olursa içeri de girerek kapı önlerine koyun....bayağı bir değişime ihtiyaç var,dediğiniz gibi...aslında....belki bir kan değişimi,siz işletmeyi üstlenirseniz.....biraz girişken olmak gerek....baştan aşağı dükkanda da bir yenilenmeye gidilebilir....dekorasyon,tarz,çeşit......imkan varsa....attığınız taş vurduğunuz kuşa değecekse......on yılın emeği,kolay değil.....selamlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye437 yazı
gerçi anacaddedekiler bile kapısına kilit vururken....bu sektörde.....bol şans.....

Yeni Üye63 yazı

Bence Tekstil Sanayi.com'a girin mahalle arasında olsanız bile ürünlerinizi tüm dünyaya satın.
http://www.tekstilsanayi.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
Teşekkürler bizim şansımız sanırım kira derdimiz yok. Broşürü bende düşündüm en başta Facebook dada sayfa açmak istiyorum ama nasıl çok takip edilir hala getire bilirim ilgi daha çok ne çeker sizce dekorasyon şimdi değil belki Nisan gibi olabilir maddi açıdan böyle özel günlerinde değerlendirmek isiyorum ama nasıl olur acaba mesela yılbaşı sevgililer günü anneler günü vb
Tekrar teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye115 yazı
Bir arabaya doldur malı,sokak sokak sat."Dükkanımız da bu civarda" de.Reklamı sokak da sıcak ürünle yap,hem de sat ,hem müşteri topla..Broşür ,face BOŞ İŞ...dekor yada özel günlerin değerlendirilmesi ise sonraki safha.Kısaca sana acil olarak müşteri lazım.Müşteri yoksa " hiç"siniz.Deneyin 1 ay farkı görün.Ama mevsimsel olarak da işler durgun bunu da unutmayın.
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Daisy55,yazinizi tesadufen okudum ve azcik olsada yardimim olsun istedim,
Bir kere bravo,sizi tebrik ettim dogrusu,annenizin yani aile dukkaniniza sahip cikip onlario yalniz birakmamis'siniz,sonucta aile ekmek tekneniz o dukkan.
Benimce siz dukkan nerede olursa olsun, cadde ustu olmasina gerek yok,
Metod 1):
Siz dukkanin disinda bir kac urununuze,buyuk ve renkli yazilarla ucuzluk veyahut 2 alana 1 bedava veya yaninda kucuk cocuk hediyesi oyuncak gibi biseyler uygulayin taa iceriye kadar.
2)Kasa illede dukkanin torunde yani en icte olsun
Yani dukkan'a o ucuzlari disaridan takip ede-ede taa sonuna kasaya kadar gelecekler baka baka musteriler.
ve tam kasaya daha ulasmadan baska baska vitirin ve raflarda renkli renkli desenli desensiz baska model daha pahali satabilecek urunlerinizi koyarsaniz
Ucuzluga isinip giren millet tabii ki iceride kasa'ya ulasara kadar,pahali olmasina ragmen bir-kac urunde alicaklar elbet!
Biraz yardimim dokundu'ise ne mutlu bana ve size iyi calismalar
Bayan Wienk Isvicreden selamlar

Yerleşim Ysviçre / GeneveMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Yerinizi bildirir misiniz ! iletişime geçebiliriz...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye437 yazı
yılbaşında fazla bir oynama olmaz....bayram öncesi,dini bayramlardan onbeş yirmi gün evvel,dediğiniz gibi anneler günü.....sevgililer günü çiçekçiler,takıcılar,gümüşçülere daha çok yarar,kuyumcu bir de....genç grubu da varsa sizde,olabilir tabi....mart sonu nisan gibi yazlık sezona geçiyorlar,tarihi iyi düşünmüşsünüz.... mal sahibi olabileceğinizi düşünmüştüm,öyleymiş zaten...on yılın sebebi çıktı....kira olsa bu kadar zaman durulmazdı tahminim....facebook yararlı olmaz sanırım...bahar,yaz başı düşünüyorsunuz birşeyler heralde....kış sezonu bitti bitecek.....hayırlısı olsun,herkesin işi rast gitsin......

Yeni Üye16 yazı
bir giyim mağazasının en etkili reklamı ucuz ve kaliteli ürün satmasıdır.uygun fiyata kaliteli ürün müşterinin aklından yıllarca çıkmaz:))
saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret