Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pos Cihazı Hakkında

BaşlatanOA55Tarih02/12/2013 00:09:15Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar,

2 aylık esnafım, yardımınıza ihtiyacım var.

Pos cihazı almak istiyorum.
Hangi bankadan almalıyım, en uygunu hangisi?
Birde şartları nedir hiç bilgim yok. (Ciro şartı, aidat, hesap işletim ücreti, oranlar v.s.)
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye245 yazı
Devlet bankalarindan almani tavsiye ederim. Ben vakifbankla 0.85 faiz oraniyla calisiyorum. Ertesi gun hesabimda oluyor para. Ucret felan yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle teşekkür ediyorum.
Ben yeni esnaf olduğum için ilk başlarda cirom çok düşük olacaktır.
Bu durumda alabilme şansım olur mu?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye56 yazı

Alabilme şartınız tabi vardır. Ancak düşük ciro sebebiyle sizden aylık belli bir ücret alıyor olacaklar. 20-25 Tl civarı sanırım. Bunlarla birlikte birde GSM ücret bedeli alınıyor 30 Dolar gibi bir rakam oluyor genelde. Birde tabi para hesabınıza ertesi gün yatsın istiyorsanız yukarıda belirtildiği gibi 0,85 civarı bir komisyon veriyorsunuz işlem başına. Yapıkredi ve Halk Bankasının güzel oranları oluyor. Yapı Kredi çalışması kolay bir bankadır.Cironuz düşük bile olsa size verirler sadece dediğim gibi düşük ciro sebebiyle bir kesinti yapılır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Bizde taksitli işlem yok zaten tek çekim olacak sadece.
Şimdilik belli bir limitten sonra pos cihazını kullanmayı düşünüyorum, ilerde duruma göre limiti kaldırabilirim.

http://www.yapikredipos.com.tr/odeme-cozumlerimiz/komisyonsuz-pos.aspx

Bu linkteki pos sanırım uygundur, hat bedeli ile birlikte sanıyorum aylık 60TL'ye olur bu iş. Tabi ciro düşük olunca iptal etmezlerse. Siz ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk