Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Evde Sucuk İmalatı

Başlatanstateless38Tarih30/11/2013 18:07:36Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar sucuk dolum makinam var.Az çokta anlıyorum.Evde sucuk yapıp satmayı düşünüyorum.İnternettede satmayı düşünüyorum bunun için izin ruhsat gibi şeyler almam gerekiyor mu?Gerekiyorsa hangi yolu izlemem lazım?

Şimdiden Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye9 yazı
hiç bilgi verecek kimse yokmu?

Yeni Üye75 yazı
sucuk konusunda teknik bir bilgiye sahip değilim fakat işin ruhsat kısmında bikaç şey söyleyebilirim. günümüzde sucuk sosis vb. ürünlere karşı olan şüpheler ve sorunlar bu sektörü zora soktu zira bu konuda hile yapanlar piyasadaki büyük markalar. marketlere vb. kurumsal yerlere satacaksan ruhsat şart. yok mahalle arası kasaplara küçük butik yerlere vs. yasal olarak mümkün olmasa da bi şekilde satabilirsin. işin bu kısmında da satış pazarlama devreye giriyor.ne kadar mantıklı olur bunu araştırman lazım. denemekte fayda var. 10 tane numune yap yakın çevrendekilerden başlayıp hedef kitlene ziyaretlerde bulun.imkanın varsa numune bırak satıcı önce kendisi denesin. daha fazla imkanın varsa da konsinye yani satış sonrası ödeme yapabilmesi için ürün bırak. satıldıkça parasını al. yok peşin çalışacam dersen uzun soluklu ve sabır isteyen bir konu gibi duruyor. işin özü ürünü yapmak değil sarmak mesele önce pazarını araştır satabiliyorsan üretmek kolay. baktın ki satışların oluyor o durumda zaten küçük bir yer tutup ruhsatlı bir şekilde üretim yaparsın

saygılar...
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı

çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu

Yeni Üye9 yazı
Baska yorum yapmak isteyen bilgi sahibi arkadaşlar varmı

Yeni Üye42 yazı
Orjinal Zippo Çakmaklar
Turuncu güvenlik bandı üzerinde, kutulu ve ömür boyu garanti belgesi her ürünün mevcuttur.

Elimizde son olarak 3 model kalmıştır.

Herbirinden ortalama 75 adet bulunmaktadır.
Fiyat almak ve ürün hakkında daha fazla bilgi için balkangmbh@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama