


Merhabalar oncelikle,
Kisaca anlatmak gerekirse yaptigim is sehirler arasi arac transferi. Elimde olan lisansim ile amerika genelindeki butun araba saticilari ile calisabilmekteyim ve sinirsiz is gucu mevcut.. Sektore 2 sene once girdigimde tek arac transfer ediyordum simdi ayni anda 3 arac tasiyorum.
Lisansi olanlarin bulundugu bir plartfom var ve burdan herkes is kapiyor dolayisi ile araciniz, tiriniz hic bos kalmiyor. Benim 2000 model 7.3 motor ford f350 im var. ve kaufman 3 lu trailerim var resimde daha net gorebilirsiniz. 7 li cekebilicek bir tir almak istiyorum ortakliga acigim ortak olacak arkadas turkiyeden amerikadaki musteriler ile telefonda is bitirip almis olacagimiz tirin rotasini cizecek, farkli bir is kolu turkiyede bir ornegi yok dolayisi aciklamasi biraz zor fakat ilgilenenler icin daha net aciklama yapabilirim.
Mantikta, arac basi $0.50 / mile odeme yaparlar 3 araba tasirsaniz $1.5 / mile eder sofor gunde 600 mile gider 600x1.5=$900 ciro olur gunde... 7 li ve 9 lu arac ayni anda tasima yaptiginizda aylik cironuz $30 bini gecer ciddi yatirimcilara daha net aciklama yapabilirim daha detayli bana email atabilirsiniz info@kisatransport.com
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?