Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Telefon Ve Tablet Tamiri Yapmak

BaşlatankartalimkartalTarih27/11/2013 12:57:59Yorum16

İlk mesaj
Üye211 yazı
Arkadaslar su gunlerde Appel urunleri ve diger akilli telefon ve tabletleri tamir etme is fikri olarak aklima geldi el becerime govenerek insallah ilk once cami kirilan IPad2 nin camini tamir etmekle baslayacagim. Soyleki 400-700 euro ya alinan telefon veya tabletlerin tamirati cok ozen isteyen ve zor bir is ama imkansiz degil. Camini ve diger parcalarini parca olarak internetten 30-60 euro arasinda alinabilyor ve ustune el emegi olarak hesaplanip fiyat isteniyor. Ben kendi kaldigim yerde sordum €149 euro dediler sadece camini degistirmek(1 saat icinde).
Ama en ucuz 80 euro dan asagi yapan yok.
Sizde Turkiyede de bu isi deneye bilirsiniz sermayesi yok denecek kadar az.
Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye546 yazı
Hocam Türkiye de o işi yapan binlerce insan var.Sen avrupa da bulunduğun için oranın standartlarını yakalamaya çalışacakken merdiven altı diye tabir edilen yerler cok uygun fiyata yapıyor malesef.Ama şöyle yapabilrsin x şehirde bir işyeri açarsan müşterilerden aldığın cihazları anlaştığın yerlere yaptırarak başlayabilisin.En azından ilk etapta böyle yapman senin için iyi olr düşünceindeyim çünkü o bahsettiğin ürünler Türkiye de cok pahalı en ufak hatada binlerce lira içeri girebiliyorsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye211 yazı
Masor07 kardes aynen dedigin gibi inceledikce goruyorum ki merdiven altinda cok uygun fiyata yapiliyormus. Care yok bende merdiven alti yapmak zorunda kalacagim cevremdeki ese dosta yapsam yeter.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye16 yazı

200 tl lik tablet için 120 lira ekran parası istedi.(yetkili servis)
www.projeiste.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye211 yazı
Ozelikle Avrupada tamir isi cok pahalidir Turkiye ile kiyaslayinca kat kat fazladir.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye4 yazı
Bu Konuda Biz Uzmanız. Her Türlü Size Yardımcı Olabiliriz.
Garanti Bilişim Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye54 yazı
bende böyle bi mesleğe girmeyi isterdim ama çıraklıkdan girmek lazım yaş olmuş 25 artık zor gibi görünüyor...
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Bu konuda iki şubemiz vardır hem parça temini yapılır hemde teknik servis desteğimiz vardır.

Saygılarımla
Dişli Ticaret (Bilişim) İstanbul

Şirket Yetkilisi Whatsapp:
+90 545 545 7608

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye215 yazı
bu işi yapan birisi 3 haftalık kurslarla tamirci yetiştiriyordu ancak kimdir nerdedir hatırlayamadım şimdi.. araştıran bulur muhakkak..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar elimde ıphone 6 ekranları mevcut.iyi kalitede.pazarlamada sıkıntımız var.hangi yolu izlemeliyiz.piyasa değerinden uygun fiyata
ry5735

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye100 yazı
Fiyatları bana atarmısınız cep telefonu teknik servisim var pazarlamada da yardımcı olurum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye93 yazı
%50 ile çalışacak Tecrübeli Cep Telefonu,Tablet vb Teknik Servis ustası aranıyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Üye213 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - okanelektro
%50 ile çalışacak Tecrübeli Cep Telefonu,Tablet vb Teknik Servis ustası aranıyor.

Yer antalyamı dogrumu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
merhaba arkadaşlar elimde orjinal ıphone 6-6s ve de 7 plus ekranlar var ilgilenirmisiniz saygılar
ry5735

Üye213 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - janus321
merhaba arkadaşlar elimde orjinal ıphone 6-6s ve de 7 plus ekranlar var ilgilenirmisiniz saygılar

fiyat bılgılerini ozelden gonderılmısın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
ry5735

Üye1714 yazı
Apple'ın son çıkardığı bilgisayar modeli bu sektörün çok uzun ömürlü olmadığını bize gösteriyor. Teknoloji hızla ilerliyor ve giderek ufalıyor.
Yani bu işte gelecek görmüyorum.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik