Herkese Iyi günler
Ben Yaklasik 20 yildan beri avrupanin cesitli ülkelerinde bulunmus ve is yapmis serbest meslek sahibi bir kisiyim
Son 5 yildir almanyadayim ve burada emlak isiyle ugrasmaktayim Ev alip gerekirse tamirat yaptirip tekrar satiyorum
Suanda emlak piyasasi almanyanin en saglam ve stabil piyasasi olup gercek anlamda devamli ve güzel paralar kazandiran yegane sektörüdür Rizikosu yok denecek kadarda azdir
Hedefim bu sektörde bir sirket kurup cok daha yüksek bir kulvara cikmaktir Bendeki sermaye kisitli oldugundan dolayi yaptigim islerden sadece masraflari cikartabiliyorum Büyümeye yönelik ciddi bir calisma yapamiyorum
Bu noktada sermayesi olan bir ortaga ihtiyacim var Kurulacak sirket ev veya komple bina satin alip gerekirse renove ettirip tekrar satacak veya kiraya verecektir
Ihtiyac duyulan sermaye 500bin avrodur Ilk etapta cok yüksek bir rakam olarak gelebilir fakat bu meblag birkac sene icerisinde kendini fazlasiyla amörti edecektir ve batma rizikosu yoktur
Ayrica ortak olacak kisinin eger isterse sirket üzerinden bütün oturma ve calisma müsaadeleri temin edilip eger arzu ederse Almanyaya yerlesip benimle beraber is takibinde bulunabilecektir
Bu prosedür Adan Zye kadar yasal olup her iki tarafin haklarida kanunlar cercevesinde Noterler ve Hukukcular tarafindan teminat altina alinacaktir
Bu sermayeye sahip kisiler teklifi ciddi olarak düsünsünler Bu kisilerle Türkiyede biraraya gelip konu hakkinda daha etraflica konusabilirim
Benimle irtibat kurmak icin tel no birakirsaniz size en kisa zamanda geri dönüs yaparim Tabiiki özeldende yazabilirsiniz
Saygilarimla
Erkan Bey