Merhaba plastik enjeksiyon ve kalıp işi ile uğraşıyorum. şu anda faal olarak tam teşekküllü kalıphanem ve imalathanem var. kalıphanemde 1 adet cnc, 2 adet freze, 2 adet torna, 1 adet dalma erezyon, 1 adet planya, 1 adet taşlama, 2 adet matkap mevcut olup her türlü plastik enjeksiyon, plastik şişirme, metal enjeksiyon, metal kesme kalıpları yapabilecek yetkinliğe ve bilgi birikimine sahibim. ayrıca cad/cam solid-ideas programlarına ileri derecede hakimim. enjeksiyon hanemizde 1 adet 50gr, 1 adet 300 gr, 1 adet 400 gr , 1 adet 2.5 kg kapasiteli makinalarımız mevcut. şuanda avrupa ve orta doğunun en büyük oyuncak imalatcışına ürün tasarlayıp, gelistirip imal ederek ürün vermekteyiz. bunun yanında ayrıca temizlik malzemeleri ürünlerine girip ( vileda, çöp kovası, sıvı sabunluk, faraş, tuvalet fırçası, vb.) başka bir alanda ilerlemek istiyorum. bu ürünlerin kalıplarının yatırım ve finansmanı sağlayıp istoç da dükkan açıp toptan satış düşünmekteyim. Temizlik ürünleri yada başka bir alanda (plastik olması koşulu ile) ciddi anlamda ilgilenip yatırım yapmak isteyen kişilerin fikir ve görüşlerini bekliyorum.
İlk mesaj