Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Seyyar Temizlik Ürünleri Satmak İçin Yardım

BaşlatantsunamiTarih25/11/2013 22:04:50Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

daha önce bir vatandaş gördüm bir poşetin içinde yaklaşık 6-7 kadar temizlik malzemesi satıyordu 10 tl gibi bir rakama sorduğumda maliyetinin 5 tl olduğunu söyledi
içinde
pril
çamaşır suyu
vim
camsil vs vardı
böyle bir satış yapmak istiyorum ama nereden ve nasıl temin ederim yardımlarınızı bekliyordum

yada buna benzer seyyar ne satabilirim şimdiden teşekkürler

hcakmak_07@hotmail.com
hcakmak-07@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye4 yazı
Sayın Tsunami; Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.Biz mersinde el yapımı bulaşık lifi yapıyoruz.Bu bulaşık lifinin özelliği 6-8 Ay arası tam randımanlı kullanılabilir olması.Sizde takdir ederseniz bir ev hanımı ayda en az 2 adet bulşık singeri almakta.Buda 8 ayda 16 adet eder.Gördüğünüz gibi çok maliyetli.Üstelik çok bakteri barındırıyor bulaşık singerleri.Ama bizim yaptığımız lifte böyle bir sorun oluşmuyor.Ve çevreye tanesi 4 Tl den çok rahat satılıyor.Alan en az 5 çeşit alıyor.Bir çok rengi mevcut.Düşünürseniz özelden mesaj atınız.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Yeni Üye26 yazı
özel yollamayı beceremedim :D bana ürünlerin resimleri ve fiyatları hakkında bilgi atarsan sevinirim kardeş olabilir mantıklı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye123 yazı

murat333,

ürünleriniz ile ilgili ve fiyatları hakkında bigli atarsanız sevinirim.
Hasan
5077261933
tasdemir@gmx.de
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye26 yazı
kardeş ben satmıyorum tam olarak okursan bende arıyorum :D

Yeni Üye26 yazı
güncel

Yeni Üye4 yazı
Sayın tsunami ürün resimleri ve fiatı detaylı bir şekilde mail adresinize yollanmıştır.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Yeni Üye36 yazı
gözlemlediğim kadarıyla özellikle imkanları kısıtlı olan ilçe ve köyleri güzel satışlar yapılmakta.bu malzemeleri bir kova yada vileda içinde satabilirsiniz ayrıca

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
cipro kardeş oda olabilir ama benim istediğim o zaman elemanla sohbet ettiğimde 5 tl maliyeti var abi 10 tl ye satıyoruz demişti günlük 50-100 adet poşete baktığın zaman bile 10 tl az gibi geliyor ama kalitesiz markasız ürünler

Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - murat333
Sayın tsunami ürün resimleri ve fiatı detaylı bir şekilde mail adresinize yollanmıştır.

kardeş mail gelmemiş hcakmak_07@hotmail.com tekrar atarsan sevinirim

Üye906 yazı
sayın murat333
bursadayım milyoncu müşterim çok fazla
çalışmış oldugunuz ürünler hakkında detaylı bılgı resım toptan fiyat vs veririseniz sevinirim
iakman1@hotmail.com
ibrahim
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy