Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Merhabalar

BaşlatanKgünaştıTarih22/11/2013 22:54:25Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Merhabalar benim e ticaret sitem var sitem bayildimaldim.com.tr Sitem 10 gün sonra faliyete geçicek.Şuan ürün topluyorum.Sitemde sanal poslarımda olucak.İşyerim bahçelievlerde,Ben tanınmak isteyen,ürünlerinin satışını yapmak isteyen seri olmak şartıyla firma ve şahıslarla çalışmak isterim.Reklamlarımda olucak belli sitelerde.Ben büyümek istiyorum sizde isterseniz çalışabiliriz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye68 yazı
saç bakım ürünleri imalatçısıyım yardımcı olurum serhat yalvaç www.biofincosmetics.com 0531 265 92 12 arğan yagı, sıvı saçkremi ,saç maskesi,saç serumu,saç spreyi, parfüm,boya koruyuculu şampuan, dökülme ve kepek önleyici şampuan ve daha bir çok ürün alternatifi ...
hanioglu85

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye141 yazı
Merhaba yapı malzemeleride olacakmı *?

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye45 yazı
düşünürseniz
www.kalemcay.net
www.kalemcay.net
ekonomik, pratik içecekler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye107 yazı
üretici firma olarak çeşitli ürünler üzerine çalışıyoruz. imalatçı olduğumuzdan dolayı fiyatlar çok uygun olup kar marjları da yüksektir. fakat sitenizde yapacağınız perakende satışlarda, piyasa fiyat standartının bozulmaması düşüncesiyle sözleşmeye mukabil ürün sağlayabiliriz. mail adresinizi bildirirseniz bilgi ve görüntüler yollayabiliriz. E Tic aret sitenizin hayırlı olmasını diler bol kazançlar temenni ederiz.
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye123 yazı
Merhaba,

Almanya'dan ithal ettiğimiz ürünlerin pazarlama ve dağıtım ağını genişletmek için Girişimci Bayiler aramaktayız.

Ev hanımlarının da çok kolay bir şekilde pazarlamasını yapabilecekleri paslanmaz Solingen marka bıcaklarımız Garantilidir.

Hiç bir yatırım maliyeti gerektirmeyen çalışma modelimizle kendi kazancınızı belirleye bilirsiniz.

İlgi duyanlar 5077261933 nolu telefondan bize ulaşabilirler.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk