Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kucuk Capli İs Kurmak İstiyorum Fikir Ve Tavsiye.

Başlatanmerttt179Tarih21/11/2013 19:23:34Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba kucuk capli is dusunuyorum kirtasiye vs zarar etmeyecek sekilde fikirlerinizi rica ediyorum saygilarimla
Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye437 yazı
kırtasiyenin sezonu kısa....dükkan olarak düşündüysen o iş geçti.....herkes devrediyor üç otuza......zarar etmeyecek şekilde küçük çaplı iş derken....yaş kaç tecrübeleriniz ne,sermaye ne kadar......yoksa çok şey yazılır,boşa......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
merhaba 33 yşındayım 13 yıl magazacılık buyuk market satıs md yrd olarak calıstım elektornık uzerıne bılgı sahıbıyıım tecrubelerım bu yonde sermaye 15-20 bın aralıgında bır bırıkmısım var

saygılarımla
Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye437 yazı

tecrübelerinizden faydalanabileceğiniz bir iş yapabilirsiniz,bilgisayar üzerine,cep telefonu,vb.....nispeten işlek bir yerde nispeten uygun kiralı pasajlarda mesela bir dükkanda bijuteri,bayan giyim olabilir.....deneyiminiz var az çok.....veya çeşitli sitelerde ve burada dediğiniz paraya işine ortak arayanlar var,kafanıza yatarsa olabilir......yahut al sat yapabilirsiniz....selamlar.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye248 yazı
askeriye,okul vb yerlerin buluştuğu ortak bir noktaya internet cafe açılabilir.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye77 yazı
arkadaşlar marketti manavdı o bu işler bitti artık

birbirimizi kandırmayalım bü işlerde tutuna bilmek için yüklü miktarda paran olması gerekiyor piyasaya direnebilmen gerekiyor.

eğer yeterli paran yoksa hiç girme
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
Tsk ederım yorumlarınız ıcın
Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye174 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - merttt179
Tsk ederım yorumlarınız ıcın