Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş İçin Görüş Lazım

BaşlatanasistantsTarih21/11/2013 14:50:35Yorum5

İlk mesaj
Merhaba sevgili dostlar,
İnternette dolaşırken bu siteyi buldum ve bende fikirlerinize başvurmak istedim.

Çalış çalış nereye kadar diyip kendi işimi kurmaya karar verdim.
Kafamda cafe, franchising gibi sektörler vardı fakat franchising için çok yüksek tutarlar talep ediliyor.
Ufak rakamlar ile anca çiğ köfteci falan açabiliyorsunuz ama bunu ben tercih etmiyorum.

30.000 TL birikmiş bir sermayem ile bir yola çıkmak istiyorum.
Değerli görüşlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Merhaba öncelikle kendi işini kurmaya karar verdiğin için seni tebrik ediyorum. Her ne olursa olsun kendi işin herzaman iyidir. Sermayen fazla degil. Ancak ülke içinde bir işletme kurmak istersen. Çok işlek bir sokak ,caddede kumpir kafe işi iyi getirirsi olan bir iş diye düşünüyorum. iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
sen hangi iş dallarına yönelmek istiyorsun?bir planın varmı,ortaklık falan düşünüyormusun?
hamit

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama

öncelikle selamlar arkadaşım benden sana dost tavsiyesi bilmediğin işlere bulaşma kendine öyle bir iş kur ki sana lazım olan üç şey bilgisayar internet birde satacağın ürün ben es otomotivciyim eşimden ve ortağımdam büyük darbe yetim 2007 yılında 1 trilyo yeni parayla bir milyon ayrıyetten 100 000 tl bir borç yükü altında kaldım otomotiv şirketim vardı.güzel kazanıyordum.ama eşimin aklına uydum bir tekstil firmasına ortak oldum.sonunda ne oldu biliormusun..eşim ve ortağım öyle bir kazık attı ki tekstil şirketi otomotiv şirketini yuttu karımla ortağım birlik olup ortadan kayboldu ..bunlar ne zaman mı oldu 3 gün evet 3 gün sana anlatmak istediğim bildiğin işi yap ayrıca işin başında kendin ol ama dikkatli ol kira verği stopaj siğorta bunlar bir işyeri ve işletmeci için çok ağır ve altından kalması ağır bir yüktür..benim şirketin 2007 yılın da bir işletmenin gideri 15000 falan oluyordu.sen en kötü bir dükkan açsan aylık giderin minimum 2000 -4000 arası olur ..bana ulaşırsan sana fikir verebilirim ..0530 384 46 55 birol koçak..
birol koçak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
bebe ve cocuk giyim yapmak istermisiniz..www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Merhaba

İstersen sana geleceğin işinde bayilik fırsatı verbiliriz.

Detaylı bilgi almak istersen mail atman yeterli

info@yakitmarket.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul