Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eğlence Sektörü

BaşlatangurogluTarih21/06/2008 11:14:37Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar selamlar ;

Ben eğlence sektörü hakkında bilgisi olanlardan yardım isteyecektim , ne gibi giderleri var , alınması gereken ruhsatlar nelerdir? zorlukları ve kolaylıkları nelerdir ?

lokasyon olarak buldugum bir yer var , öğrencileirn bulunduğu (izmir bornova) bir yerde bar tarzı bir yer açmak istiyorum.

Bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız seviinirim...

İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye2 yazı
ses ve ışık tesisatında sorun yok , o işimin bir parçası zaten. ruhsat konusunda prosedur olarak cok fazla bılgım yok , bır gazetede okuduguma gore gnluk 20 YTL imiş(alkollü). duzey konusunda cok haklısınız ama onuda mımarı ve dekorasyonla cozebılırım dıye dusunuyorum, sosyal kısmı derken , biraz açarmısnız , rica etsem ???

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Üye116 yazı
Önemli konulardan birisi de çevrendeki "Ağır Ağabeyler"le aran iyi olacak. Ha şimdi bu konuda bir çok muhalif arkadaş olabilir "burası dağ başımı" diye. Çünkü Eskişehir'de bir arkadaşım canlı müziik yapan bir bar açtığında aynı ahkamı kesiyordu, şu an o abilerden birisiyle paşa paşa ortak işletme durumunda.

Sonra şu gözünü sevdiğim sigara yasağından sonra bu tür eğlence mekanları cazibesini önümüzdeki yıldan itibaren daha da yitirecek. Düşünsene adam gelmiş bara rakısını birasını söylemiş sigarayı da yakıp bir iki duman alacak. "YASAK". Ne yapacak ? Yaa fanus gibi ayrılmış bir bölümde içecek, ki oarada yer bulabiliyorsa, ya da yazları terleye terleye, kışları it gibi titreye titreye kapının önünde. Ben olsam alırım bayiiden 2 kutu bira giderim sahilde bir yere yakarım sigaramı da, varsa takarım kulağıma mp3mü. Ya da arabada hafif bir müzik. O ortamdan bin kat daha keyifli ve de ucuz derim. Hem dünya hesap ödeyeceksin, hem de rahat edemeyeceksin Haksız mıyım ?
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye537 yazı

haklısın hocam haklısın ben böle hükümetin.... bu durum yurt dışında nasıl acaba? bide barın müdavimi olur parti yaparsın sigarada arada kaynar gider hesabı 3.5 atarakdan geceyi geçirebilirsin die de teseelli olmak var. ağır abi deyince ya ortak olcan yada bi şekilde t..k yapıp çevrene arkana kapına güwenicen

Yerleşim Türkiye / Ankara