Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hastalar İçin Susuz Yıkama Şampuanı

BaşlatandolicheTarih20/06/2008 20:30:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
KÖPÜK FORMLU SUSUZ SAÇ YIKAMA ŞAMPUANI

Köpük formlu susuz saç yıkama şampuanı, su kullanımının uygun olmadığı veya kısıtlı olduğu durumlarda , pratik ve hızlı bir biçimde saç temizliğinin yapılması gereken durumlarda kullanılması için özel olarak formüle edilmiş, durulama gerektirmeyen hassas köpük saç temizlik şampuanıdır.

Saçta herhangi bir kalıntı bırakmadan nazikçe saç derisi ve saç yüzeyi üzerindeki kirleri temizler.İçeriği sebebiyle saçın doğal formunu koru**** nazikçe temizler ve parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.Her tür saç tipinde kullanıma uygundur. Şampuan kullanımı sonrasında durulamaya gerek yoktur.
http://www.dolichetekstil.com/default.asp?git=9&urun=90
turan

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kimyager
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye26 yazı
Hiç bir kalıntı bırakmayan herhangi bir temizlik ürünü Dünya da mevcut değildir.Su ile durulanan şampuanlar bile.Kaldı ki siz susuz bir temizlikten bahsediyorsunuz.Temizlemenin dogasında su içerisinde misel denilen aktif yüzeyler oluşturup organik veya anorganik fazı su fazına çekmektir.

“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Üye515 yazı
ürünün toptan fiyatı nedir bide bir tanesinden kac yıkama yapılabılıyor kuaför salonumuz var su faturası cok gelıyor uygunsa düşünebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye226 yazı

Arkadaşlar ben sağlık sektöründe çalışıyorum bunlar tıbbi ürün medikal kadegorisinde.ucuz şeyler değil.bir dönem karnelerede yazılabiliyordu.şimdi bilmiyorum son durum nedir!!?
yoğunbakımda uzun süre yatan hastalarımıza kullanırdık.bone benzeri bir şey mikrodalgada ısıtılıyor hastanın başına giydiriliyor masajla hızlı hareketlerle köpürtülüyor.normal hayatta sağlıklı bir kullanım olamaz elbette.
saygılar
http://sultanaorganizasyon.blogcu.com
kutlamaya değer herşeyde yanınızda..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Memur