Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Buyrun Size Para Kazanacak İş

BaşlatancoourageTarih20/06/2008 18:00:07Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
ORTAK ARIYORUM

Herkese merhaba. Ankara’da çok uygun bir yatırım için maddi destek sağlayacak ortak arıyorum. Atasözlerini çok severim, hepsi değil ama çoğu atasözü yol göstericidir, ne demiş atalarımız körle yatan şaşı kalkar. Bizde bu atasözünden yola çıkıyoruz, körle yatan şaşı kalkar, çok para kazanmak istiyorsan çok parası olan insanlara hitap eden iş yapacaksın, çok parası olan insanların soluduğu havayı soluyacaksın, çok parası olan insanların yaşadıkları yerlerde iş yapacaksın ..... gibi listeyi böyle uzatabiliriz. Ben paranın kokusunu aldım ancak maddi destek gerekiyor. İşi kısaca anlatıcam ciddi anlamda ilgilenenlerin maillerini bekliyorum coourage@gmail.com

Ankara’nın en nezih semti, tüm varlıklı insanların ve devlet kurumlarının kaydığı bir bölge, bölgede bir özel üniversite var bu üniversitenin yakınına yapımı başlanacak 2 üniversite kampüsü daha var bölgede 8 adette kolej bulunuyor. Özel üniversitenin şehre mesafesi olduğundan öğrenciler şehre inmek yerine bölgedeki yetersiz cafeleri tercih ediyorlar cafeler para basıyor inanın, cafe derken burada sadece yemek olayı var .... benim gördüğüm olaysa tam teşekküllü bir cafeterya, öğrencilerin kağıt,okey,bilardo dart ...vs oynayabileceği nargile içebileceği hoş sade sıcak bir mekan, bölgede böyle mekan yok tüm işletmeler yemek olayına yoğunlaşmış, üniversite özel üniversite olduğundan öğrencilerin hepsinin altında araba kaliteli takılan varlıklı ailelerin çocukları, vakit geçirebilecekleri bu tarz bir mekan yok... Ayakları yere basan bir iş, buranın havasını solusanız hak verirsiniz, yatırım maliyeti ortalama 200.000 YTL. günlük ciro 1500 YTL. civarı olur yazın 3 ay bu oran düşebilir, zamanla aylık ciroda artacaktır tabi, giderler eleman kira vergi ve genel giderler, fazla fazla aylık 15.000 YTL civarı.
Benim anlatacaklarım bu kadar ilgilenenlerin özel mailini bekliyorum coourage@gmail.com
coourage

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum