Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Mantar Ihracati Icin Gerekli Belgeler

BaşlatanbyhostTarih13/11/2013 23:23:42Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba ben Turkiyede dogal mantar ihracati yapmak istiyorum bunun icin Sirket , gumruk musavirligi ve ihracat yapmak icin hangi belgeler gerekli acaba Yardimci olurmusunuz.

Yerleşim Fransa / ParisMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye28 yazı
Merhaba sadece merak ettim , mantarları dondurup mu göndermeyi düşünüyorsun zira saklama koşulları zor ve hızlı bozunmaya uğruyorlar diye biliyorum .
vsvs..

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Kimyager
Yeni Üye68 yazı
kardesim ayı mantarı olarak bilinen porcini mantarının piyasası ne kadardır .....
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Üye248 yazı

fransa ya truf mantarı yoresel uyum olarak dobalan mantarı ihracatı yapilabilir, mart ayında bizim bolgemizde bolca toplanmakta ve antalyali firmalar alıp japonyaya gonderdiklerini biliyorum. Fransa da bu mantarın çok tercih edildiğini kar marjının çok yuksek olduğunu arastirdim. Ihracat araştırmalarım sırasında turkiye atom enerjisi kurumundan radyasyon olcumu isteniyor du. d.ıbrahim@ovi.com adresine yazarsanız detayli gorusebılıriz.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye324 yazı
Mantar genelde Antalya'dan ihraç ediliyor. Gümrük müşavirine vekaletname vermeniz yeterli.. Alım işlemlerinde gerekli evrakları Türkiye'den bulduğunuz satıcı halledecek. Sizde kendi ülkenizde bir firmaya sahip olmalısınız.
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
mantar oncelıgı olan bır urun gumrukte beklemez zaten ucak ıle gıdıyor ıyı bır gumrukcun varsa sorun yasamazzsın ıhr bırlıgı uyesı olacan okadar coook eskıden duzceden fransaya kuzu gobegı mantarı yolladım cok ta karlı bır ıstı kurutulmus ve taze olarak kopuklu kolılerde kuru buz denılen azot buzu ıle gıdıyor hıc sorun yasanmıyor oldukca da ıyı bır sektordur ustunede durursan mutlaka kazanırsın saygılar muart

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye74 yazı
Bilgiler icin tesekkur ederim bu sene Kuzu gobegi alimi yapacak cok sayida musteri ile temas kurdum ancak Turkiye de Fransada satilan fiyatlarinda ustune cikinca fiyatlar alicilara bulgaristan romanya bosna ve sirbistani tavsiye ettim koydeki toplayicilar internetten bir prosiyonu 50 € gibi haberleri gorunce fiyatlari 600 TL kadar cikarmislardi en son. belki seneye alicilarda alimi durdurursa fiyatlar eski seviyesine iner o sekil bir calisma yapilir obur turlu mantar sektorunu de kara borsa yaptilar ..

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye54 yazı
Truf mantari icin ozelden ulasabilirsinz.Fiyatlarimiz uygundur.

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im