İlk mesaj
Dış Ticaret
Mantar Ihracati Icin Gerekli Belgeler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumB
Yeni Üye28 yazı
vsvs..
C
Yeni Üye68 yazı
cihan gürbüz
K
Üye248 yazı
fransa ya truf mantarı yoresel uyum olarak dobalan mantarı ihracatı yapilabilir, mart ayında bizim bolgemizde bolca toplanmakta ve antalyali firmalar alıp japonyaya gonderdiklerini biliyorum. Fransa da bu mantarın çok tercih edildiğini kar marjının çok yuksek olduğunu arastirdim. Ihracat araştırmalarım sırasında turkiye atom enerjisi kurumundan radyasyon olcumu isteniyor du. d.ıbrahim@ovi.com adresine yazarsanız detayli gorusebılıriz.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
Z
Üye324 yazı
11/01/2014 : 11:47:08#4
Web sitesi
Alıntı
www.jovenmedya.com
M
Üye206 yazı
mantar oncelıgı olan bır urun gumrukte beklemez zaten ucak ıle gıdıyor ıyı bır gumrukcun varsa sorun yasamazzsın ıhr bırlıgı uyesı olacan okadar coook eskıden duzceden fransaya kuzu gobegı mantarı yolladım cok ta karlı bır ıstı kurutulmus ve taze olarak kopuklu kolılerde kuru buz denılen azot buzu ıle gıdıyor hıc sorun yasanmıyor oldukca da ıyı bır sektordur ustunede durursan mutlaka kazanırsın saygılar muart
B
Yeni Üye74 yazı
06/06/2014 : 01:57:47#6
Web sitesi
Alıntı
Bilgiler icin tesekkur ederim bu sene Kuzu gobegi alimi yapacak cok sayida musteri ile temas kurdum ancak Turkiye de Fransada satilan fiyatlarinda ustune cikinca fiyatlar alicilara bulgaristan romanya bosna ve sirbistani tavsiye ettim koydeki toplayicilar internetten bir prosiyonu 50 € gibi haberleri gorunce fiyatlari 600 TL kadar cikarmislardi en son. belki seneye alicilarda alimi durdurursa fiyatlar eski seviyesine iner o sekil bir calisma yapilir obur turlu mantar sektorunu de kara borsa yaptilar ..
N
Yeni Üye54 yazı
Truf mantari icin ozelden ulasabilirsinz.Fiyatlarimiz uygundur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz