Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Beyazeşya Servisi İşi Yardım

Başlatantutkun50Tarih13/11/2013 23:06:18Yorum2

İlk mesaj
merhaba arkadaşlar.ben ankarada bir kamu kuruluşunda elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum.vardiyalı çalıştığım için boş zamanlarım oluyor.bu vakitlerimde beyaz eşya tamirciliği yapmak istiyorum biraz deneyimim ve yeteneğim var.fakat memur olduğum için üzerime şirket kuramam.üzerine kurabileceğim akrabamda yok.bu işi nasıl yapabilirim.tavsiyeler için tşkler
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Selam, şirket derken ,dükkan demek istediniz sanırım.Madem ek gelir olarak yapacaksınız, sektör tecrübeniz de varsa bu işi yapan birinin yanında çalışın ,durumunuzu anlatın ve karşılıklı anlaşarak çalışın,Yok ben illa dükkan acacam derseniz ,eşiniz veya bir akrabanız adına açacaksınız,ayrıca bayilik olarak çalışamazsınız çünkü şartları bayağı ağır ve herkese vermediklerini biliyorum .Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
dükkana bağlı kalmadan bu işi seyyar olarak yapmaya calısın.ihtiyacınız olan geniş kasa bir araç ve bir takım çantası sonra iş müşteri bulmaya kalıyor..burda devreye çevre giriyor.cep numaranız olan bır kartvısıt bastırıp eş dosta dagıtabılırsınız veya bulundugunuz ilçedeki web sitelerinde ilan verebilirsiniz..az olur ama öz olur
işyeri acmak dukkan kırası, vergi , bagkur gibi ödemeler kazansanızda kazanmasınızda her ay cebınızden cıkacak.boylelıkle bu yukumlulukden de kurtulmuş olursunuz ek işiniz ek masraf olarak karsınıza cıkmamıs olur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe