Arkadaşlar bu konu ile çok yakından ilgileniyorum, pazarlamacılar vasıtasıyla kendimde pazarlayabilirim. bayanlara yönelik kozmetik ürünler pazarlamak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim, bu işlerde kâr marjı nedir? ben ankaradayım tanıdığım bir toptancı var kendisinde bu tür ürünler var, mesela markalı olmak zorunda mı? sattığımız ürünler bu işle alakası olan bu işle uğraşan yada uğraşmış kişilerin bana yardımcı olmasını istiyorum. Biraz evvelde dediğim gibi tanıdığım toptancı var gitmedim telefonda sordum adam diyor kaça satarsan sat ben bilmem orasını diyor? En önemli unsur ise satışlar katalogla satış olur mu? pazarlamacılara katalog hazırlayıp versem, onlarla iş yapabilir miyim* Ayrıca gazeteye ev hanımları ek iş arayanlara ek iş imkanı deyip ilan versem, gelen hanımlara katalog filan versem iş yapabilir miyim* sizce nasıl olmalı bu iş, acilen pazarlama üzerine iş kuracam lütfen bilgilerinize ihtiyacım var , ben yıllarca yazılım işi ile uğraştım bıktım artık o işten, kafamı dinlemek istiyorum artık, bu işte para olduğunu da biliyorum, zaten şu anda hurda işim de var. Yazılım işini kapatıp bu iş başlamak istiyorum. Yorumlarınız için şimdiden tşk ederim. Yorumlayan arkadaşlardan ricam var lütfen onu değilde bu işi yapın gibi birşey istemiyorum bu konu ilşe ilgileniyorum. Herkese iyi çalışmalar...
İlk mesaj