Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şahıs Şirkete Kaç Sektör Yazılabilir?

BaşlatanAccountant26Tarih12/11/2013 15:00:03Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar...
ben şahıs bir firma kurmak istiyorum. Kırtasiye işi yapıcam yanında tuhafiye de olacak... birde çocuklara meyve suyu cips tost falan satmak istiyorum bu mümkün olurmu... yani kırtasiye tuhafiye ve gıda aynı şirkette olurmu bilgisi olan var mı?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye2659 yazı
Öncelikle Şahıs şirketi yanlış bir terimdir Doğrusu şahış firmasıdır

Tek bir firma ile birden fazla sektörde faaliyet gösterebilirisiniz. Kanuni engel yoktur

Gerçek kişi tacirin ticaret unvanı kısaltılmadan yazılan ad ve soyadından meydana gelir. Ad ve soyadına TTK.nın 46. maddesine uygun ekler yapılabilir. Unvanda; ortaklık bulunduğu izlenimini yaratacak çoğul ekler, başka kişilerin adları ve yabancı kelimeler kullanılmamalıdır.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye248 yazı
dün muhasebeci bir arkadaşıma sordum aynı soruyu,şirket faaliyet konusu sayısında herhangi bir sınırlama yok dedi.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda