Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ek İş Taviyeleriniz. . .

BaşlatancgeniusTarih08/11/2013 13:50:43Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,
Özel bir çelik fabrikasında elektronik teknisyeniyim, günümüz şartlarında tek maaş ile gecinmeye çalısıyorum ancak ev kırası faturalar ıhtıyaclar derken herkes gıbı bende azda olsa ek bır gelır kazanma çabasındayım.Asıl meslegım uydu ve televızyon tamırı ancak vardıyalı calısmamdan dolayı sureklı işin basında olamayacagım ıcın pek sıcak bakamıyorum.Sitedeki bir cok iş fikrine baktım genellıkle bana yuksek gelen sermayelerde iş kuramayacagım ıcın internet uzerınden veya daha az sermayeler ıle yapılabılecek iş fikirlerinizi paylaşabılırmısınız.

Teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye22 yazı
.İTHAL kozmetik ürünlerimizden oluşturduğumuz 100 tl toptan paket fiyatlı çeşitli kozmetik ürünlerin bulunduğu paketten %100-%500 varan kazançlar elde edebileceksiniz

PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR 5322158448

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye131 yazı
arzu hanım ürün hakkında bana da bilgi yazabilirmisiniz.
kolay gelsim.
ilaytun@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye170 yazı

Kendi mesleğinizi ek iş olarak niye yapmıyorsunuz hocam ? Evlere kart bıraksanız uydu ve televizyon tamiri servis ücreti 50 tl değil 30 tl gibisinden bence iş bulabilirsiniz . Kendi mesleğiniz yapacağınız ek işlerden daha iyi gibi görünüyor .
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşlar sizlere bir iş tavsiyem olacak. Günde sadece 1 saatinizi ayırabilirseniz, Aylık olarak elinize 800 tl ile 3000 tl arasında bir gelir geçmesi artık hayal değil. Herhangi bir ürün satmanıza gerek yok, yapmanız gereken sadece kendinize güvenmek ve zaten sürekli her kişinin kullandığı ürünü en iyi şekilde pazarlamak olacak. Konu hakkında detaylı bilgi ve Ekipte çalışmak isteyen ve Türkiye nin neresinde olursa olsun, ek gelir elde etmek isteyen arkadaşlar irtibat kurabilirler. oristelekombolu@gmail.com www.orisbolu.com

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar %100 türkmalı ürünler, ev ürünleri,parfümler,temizlik ürünleri ve bir çok evinizde kullandığınız ürünler, hem kaliteli hemde uygun fiyata, hem kendiniz kullanın hemde satışını yapıp %30 ila % 60 arasında kazanç sağlayın. Her kesin yapabileceği bir iş . Detaylar için meil bırakın görüşelim. Kadro kuralım , birlikte kazanalım.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mudurnufoto
Arkadaşlar %100 türkmalı ürünler, ev ürünleri,parfümler,temizlik ürünleri ve bir çok evinizde kullandığınız ürünler, hem kaliteli hemde uygun fiyata, hem kendiniz kullanın hemde satışını yapıp %30 ila % 60 arasında kazanç sağlayın. Her kesin yapabileceği bir iş . Detaylar için meil bırakın görüşelim. Kadro kuralım , birlikte kazanalım.

skype :orjinalitem@hotmail.com eklermisiniz yada bigi verirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er