Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Süpermarket Açma

BaşlatanYilmaz3572Tarih19/06/2008 22:02:41Yorum4

İlk mesaj
Üye243 yazı
Arkadaşlar, İzmir gibi bir yerde, mini Tansaş, M migros, DİA , Kipa-express tarzı bir bağımsız market açma işine ne diyorsunuz?

Ne kadar bir sermaye ile, ne kadar net bir kar elde edilebilinir?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye237 yazı
çok zor bir sordun kardeş. bunun hesabı çok ayrıntı gerektirir. ama bir rakam söylemek gerekirse, 300 - 400.000 YTL'den aşağı olmaz. Bu da işyerinin sana ait olduğunu düşünerek yazıyorum.
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye243 yazı
bir yerde okumuştum, 100 milyar yeter diye.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye60 yazı

100 milyarda olsa 400 milyarda olsa bu paralar şu sıralar markete bağlanmaz. bu sektör tamamen markaların elinde. toptancı malların iskonto bakımından seni kollayamaz. markan yoksa.o zamanda raf fiyatlarının altında kalırsın. işin içinden çıkamazsın. millet 3 e satarken sen 3 e alamazsın market işleyişi çok farklı
Cesaret Servetin Yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
slm .ben marketçiyim ufak iki tane marketim var yer konumum çok iyi 6000 konutluk bir yerdeyim en merkezi yer hemde bitişiğimde durak,okul ve pazar yeri var 100 bin yetl civarında bir sermayeyle çalışıyorum abimeniştem3 ortağiz masraflar çıktıktan sonra ayda 800 ytl kişi başı alıyoruz ama sigorta bağkur dükkan kiraları falan baya tutuyor ortalama 5000 ytl civarı giderimiz var her ay bunları anlatım umarım faydası olur sana istersen dükkanın birisi yer ve konum olarak buyumeye uygun resmi olmak şartıyla sarmaye senden ortaklıkda düşünebiliriz.bende izmirdeyim tel.2322716359 eşref..
nıjbir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf