Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

50. 000 Tl Ye Hangi İş Yapılabilir.

BaşlatannihavendTarih07/11/2013 11:17:15Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye75 yazı
merhabalar...

Ümraniye de ikamet ediyorum.Hali hazırda yaptığım ve yürüttüğüm yüksek yatırımlı işlerim mevcut. Bunun yanında ortaklık için asgari şartları yerine getirmiş güven konularını çözmüş ortağım var. biraraya gelerek kenarda bıraktığımız nakitimzden 25 er bin tl ko**** birlikte birşeyler yapma düşüncesindeyiz.Forum üyelerinin ortak iş yapma, varsa yüksek yatırımlı işlerin başka işle neden uğraşıyorsun vb. tavsiye ve önerilerine şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi siz değerli koniks üyelerinden ne gibi işler yapılabilir tavsiyelerini almak istiyorum...
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
Mesaj attım. Bilginize.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye126 yazı
Arkadaşlar hepinizin adına yazıyorum;

Kardeşim ortak iş yapma, varsa yüksek yatırımlı işlerin başka işle neden uğraşıyorsun.. :)

Şaka bir yana;Madem fikir sordun benim kenarda fazladan 50.000 TL olsa Bankaların satılık gayrimenkuller bölümünde çok uygun arsalar falan var.

Hatta çanakkale,balıkesir taraflarında 10.000 tl ye 3-4 dönüm arsa var.

Yerinde olsam alırdım bir kaç farklı ilden beklerdim 5-10 sene birinden biri çok iyi prim yapar mutlaka.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye75 yazı
Sayın BURHAN TUNCA asıl mesleğim elektronikti fakat şuan bu alanda çalışmıyorum ama bildiğim bi sektör detayları alayım lütfen.

karacaabdulkadir@gmail.com
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
merhaba matematik bölümü öqrencisiyim.aklımda süper fikir war.ama sermaye lazım.ilqini cekerse ulas bana...
BeAd

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
Yaklaşık 5 ay önce açtığım konu tesadüfen karşıma çıktı. Merak eden arkadaşlar olabilir düşüncesiyle yazayım.Konuyu açtığım tarihten yaklaşık 1 ay sonra bahsi geçen arkadaşla ortaklığa başladık. .Ve tasarım ajansı kurduk. Ajans bünyesinde 3dmax ile 3 boyutlu modelleme ve görsel sunum, Corel Draw ve Photoshop ile de kurumsal kimlik ambalaj tasarımı vs. çalışmalarımızı yapıyoruz. Bununla birlikte web sitesi çalışmalarımız da başlamıştır.

Herkese hayırlı kazançlar hayırlı işler dilerim
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik