Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret Hakkında

Başlataneko201234Tarih03/11/2013 19:27:16Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ve bol kazançlı işler dilerim.Arkadaşlar ben dükkanımda kuru gıdalar satmaktayım. Fakat ben e-ticaret yapmak istiyorum ve bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için bazı sorular sormak istiyorum.
-İlk olarak site açtığımda ürünlerin ambalajlı ve bakanlık onaylı olması mı gerekir?
-Eğer öyleyse ben markamı nasıl bastırabilirim?
-Sitemi maliyeye bildirmem gerekir mi?
-Ve son olarak sitemde sadece kapıda ödeme yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?
-Kapıda ödeme için hangi kargo firmalarını önerirsiniz?
Biraz uzun oldu ama şimdiden herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye29 yazı
Düşünceniz güzel e-ticaret'e geçiş her firma için şart ancak bunun zamanı var diye düşünüyorum. En azından internetten sattığınız ürünün dışarıda satılan benzerlerinden fiyat farkının üzerine kargo maliyetini koyduklarında dahi ucuz olması gerekiyor. Yani ben sizden Aşure'lik malzeme alacağım 25 lira tutuyor + 6 lira da kargoya versem 31 lira gidip aktardan alsam zaten 25 liraya alacağım yarın çıktığımda alırım diyecek ya da bir evhanımının internetten alıyım diyebilmesi için bi 10-15 sene geçmesi lazım diye düşünüyorum.

Bu hizmeti sadece bulunduğunuz şehirde kendi motorlu elemanınızla yapabilirsiniz nasıl olur. Dükkanınızın Telefon ve İnternet sipariş hattını oluşturursunuz. Mahallenizdeki ya da aşağı mahalledeki birisi arayıp ya da internetten istediğinin siparişini verir siz de elemanınızla yollarsınız. E-ticarette kurugıda satabilmeniz için toptancı olmanız lazım ürünü çok ucuza alıp çok ucuza satmanız lazım.

E-ticaretin amacı dükkanda 1 satıp yaptığınız karın aynısını 3 satıp kazanmak ama daha çok satmak bunun için de çok fazla reklam maliyeti olur büyük firmalarla yarışmak cesaret ister.

Kendinize has özel üretim salça , reçel , meşrubat gibi ürünleriniz yoksa Mahalle ya da semt'e yönelik yapmanızı tavsiye ederim. Öteki şekilde pek bi getirisi olacağını düşünmüyorum.
Sivas/Kangal'dan Kaliteli Safkan Kangal Satışlarımız Vardır. (Ev köpeği değil davar köpeği yavruları)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
www.eticaretci.com a girerek, hemen ücretsiz bir eticaret sitesi kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

XML ile tedarik imkanı da sağlandığı için gerisi sizin reklam ve tanıtım gücünüze kalıyor.

Bu şekilde iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Diğer sorularınız olursa onlarla ilgili de yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı

www.ayakkabixml.com

Sadece sanal mağazalar için ayakkabı tedariği yapmaktayız. Dileyen arkadaşlar bize ulaşabilir.
0212 547 61 01
0212 547 61 02

www.ayakkabixml.com
Bir tedarikxml.com markasıdır.
ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
www.ayakkabixml.com

Sayesinden sizde en çok satılan ayakkabı modellerini güncel ve her gün yenilenen modelleriyle kolayca sisteminize entegre edebilir, stok maliyeti problemi yaşamadan satış yapabilirsiniz.

www.ayakkabixml.com

Bir www.tedarikxml.com markasıdır.

ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar konu günceldir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda