Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Almanya Ve Hollandadan İphone Ve Samsung Urunleri

Başlatankaran35Tarih01/11/2013 13:23:04Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Belcikada yasiyorum.Biliyorumki Belcikadan bir cok insan Almanya ve Hollanda nin cesitli bolgelerinden cazip fiyata iphone 5 veya samsung s4 gibi cep telefonlari yada buna benzer urunler getiriyor.

Bu tip urunlerin satislari ile ugrasan arkadaslarla irtibata gecmek istiyorum.

karan035@hotmail.com

skyp:karan35

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye6 yazı
Belcikanin neresindesin satisi nasil yapmayi dusunuyosun eldenmi internet uzerindenmi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye140 yazı
skype a ekledim

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı

hem elden hemde internet uzerinden.su anda bu isi zaten yapiyorum.ama aracilar vasitaysiyla yaptigim icin kar marji cok dusuk.benim aldigim kisi genelde almanyadan getiriyor bu cihazlari ama bu cihazlarin asil kaynagi amsterdam daki bir pazar diye duydum.belcikada henuz iphone 5s satisi yok.elinde iphone 5s olupta toplu vermek isteyen varsa elindeki tum iphone 5s cihazlarini alabilirim.belcikada limburg bolgesindeyim.

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye61 yazı
Yeni/kullanilmamis istiyorsan ve maddi olanagin yeterliyse alta linkini verdigim yere üye ol. Kimseyle ugrasmadan, her istedigin ürünü bulabilirsin.

Ama ticari veya sirket olmalisin. Sahis/ kisilere ürün verilmiyor.

http://www.expoboerse-shop.de

Yok 2. el kullanilmis istiyorsan, tanidik bir cok kisi var istersen telefon numaralarini tedarik edebilirim.

Saygilar
Sessizligi, konusanlardan ögrendim.

Hayat bütün tercübeleri yasayacak kadar uzun degildir.

Onun icin baskalarinin, tercübelerinden´de istifade edin.

Yerleşim ALMANYA / Düsseldorf
Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - BHN
Yeni/kullanilmamis istiyorsan ve maddi olanagin yeterliyse alta linkini verdigim yere üye ol. Kimseyle ugrasmadan, her istedigin ürünü bulabilirsin.

Ama ticari veya sirket olmalisin. Sahis/ kisilere ürün verilmiyor.

http://www.expoboerse-shop.de

Yok 2. el kullanilmis istiyorsan, tanidik bir cok kisi var istersen telefon numaralarini tedarik edebilirim.

Saygilar

kullanilmamis istiyorum.verdigin bilgiler icin tesekur ederim ama ben bu isi sirket kurmadan yapmak istiyorum internet uzerinden.

saygilar

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bili?im