Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Börek Ve Tatlı Satışı İçin Yardım.

BaşlatankayramuratTarih30/10/2013 14:18:34Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye55 yazı
sevgili koniks ailesi.kardeşlerim trabzonda bir imalathane açmak istiyorlar.trabzonun meşhur su böreği ve yine meşhur burma tatlısı üzerine.fakat onların düşüncesi yapmış oldukları tatlı ve böreği tüm şehirlere satmak istiyorlar.sizce bunu nasıl başarabilirler.nasıl bir yol izlenmeli.müşteri nasıl bulunur.nasıl gönderilir.şunuda söyleyim yaptıkları börek ve tatlı muhteşem.çeşitli yerlerden ödülleride var.yardımlarınızı bekliyoruz.herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye55 yazı
arkadaşlar kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
Sayın kayramurat..yaşım çok büyük değil ama kendimi bildim bileli imalatın içindeyim.öncelikle gıda sektöründe,özellikle tatlı-börek yani pastane tarzı ürünler üretiyorsanız usta çalıştırmıyor,ürünü kendiniz üretiyorsanız,kaliteli mal cıkartıyorsanız kazanmamanız için hiçbir sebep yok.Her zaman kazanırsınız,risk yok denilecek kadar azdır,KİM NE DERSE DESİN.Farklı iller için önce bulunduğunuz mevkide seyyar satıcılara,pastanelere toptan mal satarak başlayabilirsiniz.Ancak kesinlikle perakende bir şekilde ürünlerinizi satacağınız bir dükkanınız olmalı.Bu şekilde isminiz duyurabilirsiniz.Biraz palazlanınca,ki işinizi dürüstçe yapıyorsanız,bu kaçınılmazdır,farklı illere yönelebilirsiniz.İsminiz duyulursa gerisi kolay.başarılar.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye55 yazı

Arkadaslar degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Yeni Üye55 yazı
Gunceldir.

Üye177 yazı
Merhaba Sayin KayraMurat

Oncelikle kaliteli uretim yaparak ulkemize saglayacaginiz katma deger icin sizi simdiden tebrik ederim.

İsin pazarlanmasina gelince, ozellikle İstanbul gibi dogal uretime ac sehirlere kargo dahil fiyatlarinizi makul tutarsaniz basariyi kisa surede yakalarsiniz. Bunun icinde internet sitesi ve sosyal platformlar en iyi arac olacaktir.

İstanbulda hersey pahali, dibimizdeki Bursada kestane sekerinin kilosu 10 tl iken burada 30 tl den basliyor.

Kisaca sizi kalite ve fiyat avantaji kurtarir. Bende musteriniz olurum.

Allah yolunuzu acik etsin.

Basarilar.

Özgür KALE
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye55 yazı
teşekkürederim özgür bey.