Selamlar eşim kosgeb destekli kadın girişimcilik kursuna gidiyor Balıkesir merkezde tesettür giyim üzerine özellikle kapalı bayanlara yönelik bir işyeri açmayı planlıyoruz.İşyerinin dekoru için 15 bin tl bu iş içinde 20 bin tl bütcemiz var.Eşarp, şal, ferace bayan çanta mont kaban ve benzeri ürünleri en uygun nereden bulabilirim.Yada bana fiyat verebilecek varmı tşkler mail adresim
Dükkanın dekorunu tamamlamak üzereyim. 20 günlük işim kaldı işyerinde.Fakat muhasebecim ocak ayında açalım illaki diyor.Bir ay için birsürü vergi vermeye gerek yok diyor.Dükkan tamam fakat mal tedariğini nasıl yapıcaz bilmiyorum valla.Burdan sağlam bir toptancı bulamadım.İstanbula gidip ordan arayacağız cebimize parayı koyup .Durum onu gösteriyor.
Yazıyı gönderen - kymk Dejavu istanbula gelirsen görüşebiliriz. Üretim yerine gotururuz. Dilerseniz kendi modeliniz varsa o sekilde de çalışırız ama maliyet değişir tabi.
Dükkanın dekor işlerini yaptırıyorum.İstanbula gelip modellerinizi görmek isterim.Yeriniz tam nerededir modeller nedir resimleri varsa mail atabilirsiniz.Hanımla beraber gelicez istanbula.
istanbula geleceksin kendin bir kaç noktayı gezeceksin hocam. Uzaktan bu iş biraz zor ve kar marjın %25 i geçmez.. Arabana bin gel buraları bir gez. Sürekli bir ayağın burda olsun. Bizde tedarik yapıyoruz ama tek fark biz istanbuldayız. İstanbul dışından zor olur..
3000 parca bayan giyim tesetture gidecek mallar pardesu etek penye etek pantolonlar kumas pantolonlar 7 lira parca basi fiyati faturali maldir..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz