Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanya'dan Azerbaycan'a Araba Ticareti

BaşlatanStuttgartTarih18/06/2008 00:00:27Yorum83

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selam,
Almanya'dan Azerbaycan'a araba getirip satmak istiyorum. Araba piyasasindan anlayan Azerbaycan'li arkadaslarla tanisip bu isi yapmak istiyorum.

Araba basi 300 euro vericem, ilgilenenler msn adreslerini PM yoluyla ulastirabilirler...

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
83 yorum
Yeni Üye51 yazı
Merhaba ;

Benim tanıdığım bir akrabam bu işi yapıyor.Kendisi almanya'dan alıyor şöförlüğünüde kendisi yaparak getirip baküde satıyor.
Ve devamlı yapıyor Bakü'de de kendi capında bi pazarı var.
isterseniz size yönlendirebilirim.Görüşebilirsiniz
tuğrul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye691 yazı
selam,ben de avrupada isvicrede yasiyorum(baseldeyim). isvicre ve almanyadan bulgaristana araba isi ile ilgili baslangic yapiyorum gerekli tüm baglantilari kurdum,araba basi ücretlendirme düsünceniz degiskense ve bulgaristan da ilgi alaninizda olursa irtibatta olalim,calismalarinizda basarilar.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı

selam , ben almanyada frankfurt da yasiyorum , diger ülkelere araba ticareti yapmak isteyenler ve düsüncesi olanlarla görüsebirlim .

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Ö?renci
Üye691 yazı
selam frankfurt919,biz iki arkadas ben ve almanyadan bir arkadasim bu ise basladik ,ne icin görüsmek istedigini belirtirsen yada tanismak istersen yazisalim.yalniz almanyadan arac bulma sorunumuz yok biz zaten bu isi yapiyoruz ,pazar konusunda paylasmak istedigin seyler varsa yazisalim.
okan.baray@live.de ayrica bu sitedende özele yada benim yazilara yazabilirsin düzenli takip ediyorum.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar, ben Azerbaycanliyim. Istanbulda doktora yapiyorum. Yabancidan yabanciya satilik arabalarla ilgileniyorum. Turkiyede bu konuda hizmet veren birkac site var. Yalniz burda fiyatlar o kadar da uygun degil. Benim amacim arabayi burda alip memlekete goturmek. Bildigim kadariyla Almanyadaki Turk vatandaslari orda aldiklari arabayi Turkiyede baska bir yabanci ulke vatandasina (yani bana da) satabilirler. Yani, eger icinizde Almanya'da yasayan varsa, diyelim yaz tatiline gelirken ikinci el bir araba getirebilir ve bana satabilir. Arabanin ordaki fiyatindan 500-1000 usd fazlasini ve yol masraflarini da vererek alabilirim. Ilgilendigim arabalar 1999-2000-2001 civari Mercedes C veya E serisi, otomatik vites, benzinli. Motor 2000-2400 arasi.
Ilgilenen olursa lutfen temasa gecsin:
0531 355 1472. asifabuzerov@hotmail.com
Selamlar!

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ö?renci
Üye265 yazı
slm arkadaslar benim bulgaristan da insaat malzelemeri alanında faal durumda sirketim var. suan bulgaristan tam anlamıyla araba mezarlıgı oldu heryer satılık araba galeriler agzına kadar arabalarla dolu. yanlız dıkkatınızı cekerım arkadaslar bunlar genelde binek arac lar ticari araclarda hem guzel kar marjı var hemde herkes yapmıyor. isteyen olursa bu konularda yardımcı olabilirim...

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
bana fiyat söyle aabaci,misaller ver ordaki ticari aracin modelini ve fiyatini ve olmasi gereken özelliklerini ki,fiyat kyaslamasi yapilamsi icin
;-))

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Esnaf
Üye351 yazı
Arkadaslar ilgileneniz varsa Mercedes, E 200 CDI,2004 model ve 213000 km de taxiden devsirme araba var suan.Fiyati gelip alirsaniz 7900 euro..
Ayrica gene mercedes E 200 CDI,2001 model,285000 km de gene taxiden devsirme fiyat olarakta 3700 euro..

ilgilenenler ozeldende yazabilirler..

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
MERHABALAR

Bir konu açılmış ve bu konuda herkez kendince fikirler sunmuş merak ettiğim şu başarılı olanlar varmı merak ettiğim bu,herkeze mutlu günler dilerim.

Murat Çangırı
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaşlar istanbuldada araba satıyurum yabancıdan yabancıya ayreyetten azerbaycanada araba satıyorum İSTANBULDAN 8 yıl azerbaycanda kaldım 0535 736 50 37 ASLAN ALİ BEY
@@@ ASLAN ALİ @@@

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaşlar istanbuldada araba satıyurum yabancıdan yabancıya ayreyetten azerbaycanada araba satıyorum İSTANBULDAN 8 yıl azerbaycanda kaldım 0535 736 50 37 ASLAN ALİ BEY AZERBAYCANDA CEVREM GENİŞ O KONUDA...
@@@ ASLAN ALİ @@@

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye210 yazı
merava fransada kaliyorum bende araba isiyle ugrasiyorum buzmavisi@hotmail.fr
ekle konusalim saygilar
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Yeni Üye2 yazı
1998 model jeep grand cherokee BERLİN plaka ,aracım 5,5 aydır türkiyede 4 -5 gün içinde çıkış (21/12/2009 )yapacağım.yabancıya satış yapmak istiyorum.ilgilenen varsa 0507 340 54 59

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Üye124 yazı
bu işi yapan arkadaşların aylık ortalama kazancı nedir?çok merak ettim.yani ayda 3-4 arabalık bir iş yapan ne kazanıyor masraflar ne?sistem ne?kimler yapabilir?neler gerekir?misal adam bulgaristana turist gitti ordan araba alıp azerbaycana ***ürüp sattı.ülkeler arası mevzuat buna uygunmu falan filan işte.cevap veren olursa mutlu olurum.
Honoré de Balzac

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Stuttgart.Ben Kazakistanda yasamaktayim.Burada da Almanyadan gelen ikinci el arabalar cok ilgi goruyorlar.Ozallikle Mercedes Audi ve BMW ilgilenirsen sana buradan arabalar ve fiyatlari hakkinda da bilgiler toplayabilirim.adresim Ines_Internet_Club@hotmail.com

Yerleşim Kazakistan / TarazMeslek Ynternet
Üye906 yazı
HALIME BILGILI ARKADASIM GURCISTANDAN TURKIYEYE ARAC GETIRME DURUMLARI NASIL OLUYOR FIYATLAR NASIL BIRAZ BILGI VERIRMISINIZ
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye112 yazı
Merhabalar arkadaslar,

benim cesitli sektörde ve araba TIR Vinc Dozer Istediginiz her tür araci cok cok uygun fiyata vermek imkanimiz var bizim istegimiz siparis üzerine teslimat yeri Avrupa Almanya Saglam dürüst baglanti kuran kontaktlarla beraber calisabilirim.

Tekliflerinizi beklerim

saygilarimlan
Sinan Yildiz

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
bana bu ayın ocak 9na kadar 99 model ve ustu bmw opel mersedes araba lazım yabancıdan yabancıya satılık aracları olan varsa 0555 649 5806 noyu arasınlar.... hurmetler
Thanks and God bless you

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı
Arkadaşlar Gürcistanda yaşamasam özellikle Tiflis deki araba pazarında sabahın 8 inden akşama kadar yaklaşık 2-3 ay takılmasam gerçekten de bu işlerin çok karlı olduğunu düşünürüm sizin anlattıklarınıza göre... Böyle birşey yok.. Gürcistan da tifliste yaşayan gürcü vatandaşı azeri arkadaşlarım bu işleri yapmak için nelere katlandıklarını çok yakından takip ederek gördüm kimisi araba başı 700-1000 dola kazanırken kimiside hic kar edemeden arabayı elinden cikarmak zorunda kalıyor.. Pazar da bu isler aracılar vasıtasıyla donuyor, azerbajcan dan ermenistandan gelip pazardan araba almak isteyenler aracılara kapılmadan yani onları görmeden kolay kolay araba almıyor.. Öyle param var almanyadan getireyim burda hemen satarım iyi para yaparım düşüncesine kapılmayın.. Burada yaşayan azeri ler olsun gürcüler olsun zaten kendileri gidip arabayı önce internet pazarlığını yapıp sonra yola çıkıyorlar gemiye yükledikleri araçlar genelde arızalı araçlar oluyo, ucuza yaptırıp kazanırlarsa bu şekilde biraz kazanç sağlıyolar, kendileri de gelirken 1 araçla beraber benzin yol masraflarını çıkararak satışı gerçekleştiriyorlar.. Bu işlerden kazandıkları aylık(6-7 arabada) 3000 dolar olursa öpüp başlarına koyuyolar.. Ama bu rakamlar bile yüksek rakamlar yani anlattıklarına göre eskisi gibi değil..
afect
* Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. A.Einstein

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Bende Almanya da ek is olarak araba isi ile ilginiyorum. afect arkadasin söylediklerine katiliyorum. Eger Almanya dan export arabalar (yani Almanya disina satilan) arizali kazali veya herhangi bir sorunu olan arabalar satiliyor ve bu arabalar satisdan önce yani telefonda aliciya belirtilmiyor. Birakin disari satilan arabalari iceriye satilan arabalarda bile böyle. Bu anlamda Almanya da ucuz araba yok, temiz ve iyi bir araba alamk istiyorsaniz normal piyasadaki diger benzerlerine göre biraz fazla ödemeniz gerekiyor.Bunun icinde Almanya disindaki arkadaslarin Almanya dan araba almandan önce burdan birileri ile kontaga gecip önceden arabayi görmesini tavsiyde ederim. Yoksa export händler dedigimiz (disariya araba satan araba galericiler) güvenerek taa Azerbeycan dan yola cikip gelmesinler. Bende Azerbeycan a bir BMW sattim. Alicinin defalarca sordugu sordu arabanin bir arizasinin olup olmadigiydi. Sasirmistim neden sordu diye. Sonradan anladim. Adamlarin aldiklari arabalar bozuk cikiyor. (Burada yazdiklarim her arabacilar icin gecerli degildir).

Birazda kendi reklamimi yapayim. Benimle araba isi yapmak isteyen arkadaslar (Almanya disindan) benimle kontaga gecebilirler.
Adem

Yerleşim ALMANYA / BayreuthMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
1)azerbaycandaki araba fiyatlarini nasil ögrenebilirz. mesela bildiginiz bir internet sitesi varmi bununla ilgili

2) azerbaycan arabalar icin gümrük vergisi ne kadar aliyor.

3) azerbaycan yurt disindan satilan arabalar icin yas sinirlamasi koyuyormu.

4) azerbaycan a araba nasil gönderebilirim. bildiginiz bir konteynir falan varmi ?

bu sorulardan herhangi birisinin cevabini biliyorsaniz yazabilirsiniz. simdiden mesajlariniz icin tesekkür ederim.

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
bu isi merak ettim bende fransada yasiyorum ve bu bolgeden genelde afrikaya araba gonderiliyor biri banada anlatsin su isi lutfen samrt@free.fr

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
A_D_E_M den: "Eger Almanya dan export arabalar (yani Almanya disina satilan) arizali kazali veya herhangi bir sorunu olan arabalar satiliyor ve bu arabalar satisdan önce yani telefonda aliciya belirtilmiyor. Birakin disari satilan arabalari iceriye satilan arabalarda bile böyle." demis.

Arkadasimiz ya Almanya yi tanimiyor veyahutta kendisi olmadan bu isin olmayacagini belirtmek icin yukardaki asilsiz bilgileri vermis.

Almanya´da "istediginiz bilgiyi -güvenceli olarak- saticidan alabilirsiniz.

Calisan arabadada bilinen veya bilinemeyen hastaliklar olabilir. Bunlari da kendiniz aravayi konrol ederken oraya cikarmaya ugrasmalisiniz.

"Das ist die Wahrheit mein Freund"
Bilenle, bilmeyen bir olur mu ?.

Yerleşim Bermuda / YstanbulMeslek Politikacy
Yeni Üye1 yazı
Selam, ben hollanda da yasiyorum araba alim satim isiyle ilgileniyorum aslen Trabzonluyum Gurcistan tarafinda araba alim satim isiyleriyle ugrasanlarla irtibat kurmak istiyorum ozellikle buyuk kasa araclar Mercedes E kasa BMW 5 seri Opel Omega araclar ticari araclar diezel ve benzinli araclar ilgilenenlerle alis veris yapmak isteriz saygilarimla

Yerleşim Hollanda / Den HaagMeslek Memur
Yeni Üye1 yazı
05325164684 bu numaradan ulaşırsan yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Otomotiv
Üye122 yazı
laz 61 ben trabzon arsinliyim baküyle bağlantıalrım var fatihsatiroglu@hotmail.com eklersen detaylı konuşuruz senınlee
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı
merhaba,
ben ukraynadan kemal
ukraynanin rusya sinirinda harkov sehrinde yasiyorum
yabanci AB uyesi ulkelerin arabalari almanya litvanya gibi ulkelerin palakali arabalarina burada ihtiyac oluyor 1 milyon a yakin yabanci yasadigi icin bu sehirde boyle bir ihtiyac var. ayrica 150 bin civarinda da azeri yasamaktadir.
almanyada arkadaslarim vardi bu isi yapmak istedim ama onlarin sabit isleri oldugu icin her zaman gelme imkanlari olamadi, ara sira almanyadan yanima geliyorlar ama sadece turistik ziyaretin disina cikamiyoruz.
ayrica bana kullanilmis diz ustu bilgisayar cok lazim oluyor, eger siz almanyada yasiyorsaniz ihtiyacimiz olan cok sey var, lutfen beni bilgilendirin

msn adresim: kemal.omur@hotmail.com
facebook adresim: kemalkemal omur
tel numaram: 00 380 93 040 94 18
blue wings danismanlik hizmetleri.

Yerleşim Ukrayna / HarkovMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
selamlar herkese...
Ben azerbaycande öğrenciyim almanyadan araba işi yapan türk abilere sormak istiyorum...Bana bir golf2 veya bmw m3 getirirseniz şöyle öğrenci işi maliyeti ne olacak?

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ö?renci
Üye305 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - ukraina kemal

........yabanci AB uyesi ulkelerin arabalari almanya litvanya gibi ulkelerin palakali arabalarina burada ihtiyac oluyor 1 milyon a yakin yabanci yasadigi icin bu sehirde boyle bir ihtiyac var......

.........eger siz almanyada yasiyorsaniz ihtiyacimiz olan cok sey var, lutfen beni bilgilendirin

Kemal Bey, yukardaki olayi anlatirmisiniz,orada Almanya Mali arabalarami (BMW,AUDI,VW,MB,..) ihtiyac var yoksa AB plakasi tasiyan arabalara mi ihtiyac var?
, anlamadim.

Almanyadan Neye ihtiyaciniz var? Siz belirtin,olmayacak is yok...
hayirli calismalar...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
selamlar herkese...
Ben azerbaycande öğrenciyim almanyadan araba işi yapan türk abilere sormak istiyorum...Bana bir golf2 veya bmw m3 getirirseniz şöyle öğrenci işi maliyeti ne olacak?

selamlar herkese...

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ö?renci