1- Bu tür bir iş için elektronik ürünleri ( Bilgisayar- televizyon- telefon- yazıcı- kamera...vs) ürünleri toptan ve ucuza nereden alabilirim? Teknosa- vatan bilgisayar..vs gibi mağazalar ürünlerini nereden alıyorlar?
2- Dükkanı buldum diyelim bunun dizaynıdır ışıklandırmasıdır efendim ne bilim üzerine bilgisayar ve elektronik ürünleri koyacağım masalar- tezgahlara...vs tahminen ne kadar masraf gider?
3- İnternetten araştırdım böyle bir yer açmak için teknik destek elemanı- tamir- kurulum...vs işlerini yapmak için eleman almak lazım diyorlar. Ben tamir ve müşteri hizmetleri bölümüne 2 kişi koymayı düşünüyorum. Müşteri ile ilgilenende 2 kişi olsun. 1 kişide müşterinin aldığı televizyon...vs elektronik ürünleri evine teslim eden eleman olsun. 1 kişide kasiyer toplam 6 kişi ile bu işe başlayabilirmiyim? Birde ben varım tabiki :)
4- Böyle bir mağaza açmak tahminen ne kadar sermaye gerektirir? Her şeyiyle beraber hesaplarsak.
5- Hemen kar yapmayı beklemiyorum ama tahminen kaç ayda kar etmeye başlarım bu işten?
6- Sizce bu iş risklimidir yahut bu işe gerek yokmudur? Batma riskim yüzde kaçtır?
7- Böyle bir iş yaparsam aylık gelirim tahminen kaç para olur?