Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Yapabilirim?

BaşlatangcaksesuarTarih21/10/2013 00:13:17Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba,

Adanada aksesuar dunyası adı altında bir firma kurdum ve 1 ay oldu açalı.. Beklenilen tutarda satış adetlerimin iyi olmamasına rağmen gunluk 100 tl civarı kazanc oluyor.. Farklı neler yaparsam iş döner ve para kazanırım. Çok kötü durumdayım bilgisi olan varmıdır?

Telefon Kılıfları*TeknikServis tarzı konseptim.
Sizin fikriniz neler olur?

Yurtdısından neler getirilebilir.. Fikri olan arkadasların bilgilendirme yapmasını rica ederim.
GC Aksesuar Dünyası - ADANA

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye98 yazı
Bence aksesuarlarınızı arabaya doldurup telefoncuları gezin yada eleman alın bu işi o yapsın köşe bucak pazarlama yapın farkı göreceksiniz
www.annevebebekbakimi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye437 yazı
güzel fikir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı

Bir Adanalı olarak piyasaların çok kötü durumda olduğu Adanada ki girişimciliğinizden ötürü tebrik ediyorum öncelik ile. Adanada ki yeriniz nerede ögrenebilirmiyim ?

Bu işi yapan bir arkadaşım daha var ve kesinlikle dükkandan para kazanmıyor; bu işte para toptanda.Yanlız Adana da şehir merkezinde mal verebileceginiz yer olduğunu çok düşünmüyorum. Bu işten para kazanmak istiyor iseniz mutlaka bir panelvan alıp kadirli, kozan, tufanbeyli vb. kırsal kesimdeki telefoncuların ayagına gidip mal satmalısınız diye düşünüyorum. Böyle pazarlara girerseniz zamanla bu yerlere ucuz tabletde satabilirsiniz.

Bol satışlı günler diliyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye7 yazı
Adanada yerim Gazipaşa Bulvarında ama caddenin arka tarafında kalıyorum. Elimden geldiği kadarıyla reklamlar yapiyorum facebook ve web sitesiyle reklamlar yapmaktayım.. İsterseniz inceleyin arkadaslar umarım beğenirsiniz.. Ama ticaret yaptığım için maddi durumu düzeltmem gerekiyor.. Şuan elimde de mal var..
www.gcaksesuar.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Konu günceldir..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı
Merhaba..Sahibinden yada gittigidiyor gibi sitelere ürünlerinizi koymayı denediniz mi ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye39 yazı
fırsat sitelerinde ürün sat müşterilere daha kolay ulaşırsın çok kar etmezsin ama adanada reklamın

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Otomotiv