Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Neyle İlgili Web Sitesi Kurmalı

Başlatanumitkaragoz1988Tarih16/10/2013 20:07:58Yorum9

İlk mesaj
Üye135 yazı
arkadaşlar web sitesi tasarımcısıyım bir web sitesi hazırlamak istiyorum fakat neyle ilgili bir web sitesi hazırlasam bilemiyorum.

aklımda modifiyeli araçar hakkında bir konu var ve yaşadığım yerin tanıtım sitesi gibi düşüncelerim var ama sizler ne önerirsiniz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye437 yazı
modifiyeli araçlar olabilir....evcil hayvanlar,pet yani buna da talep var...değişik hobi tutkunlarına yönelik de düşünülebilir....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
diyet üzerine ac hanımların katılabilecegi yemek diyet..

Yerleşim Türkiye / Gaziantep Nizip
Yeni Üye44 yazı
otomobil galeri ve bayileri - lastik bayileri - rentacar firmaları - tamirciler - yedek parçacılarında bulunduğu ve üye olabilecekleri ve bu sektörün ağababalarının ( Tofaş-Toyota-honda ve diğerleri ) da reklamlarınn yayınlanacağı 12 veya yapabiliyorsan daha fazla reklam köşesi ve bunların bir arada bulunduğu ve içinde yazmış olduğum sektörlerinde haberlerininde bulunacağı haber köşesi. ( doğan gurubunun hem gazeteleri var hemide araç alım sitesi ve dolayısıyla haber sitesine otomobil sektörüyle ilgili her türlü haberleri oto galerisine atabilmekte.) İçeriği böyle zengin olan bir web sitesi tasarla derim. Ayrıca üye şirketlerin bazıları ücret karşılığında üyeliklerini web sayfasının en önüne çıkartabilecekleri bir özelliğide olsun.( tıpkı sahibinden isimli sitenin ön yüzüne yıllık aidat ödeneği haricinde ekstra ücret ödeyerek ön plana çıkması gibi.) Bilmem anlatabildimmi. Eğer makul fiyata yapabilirsen sana bir teklifte bulunacağım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye87 yazı
hocam bir projem var ama vakit yokluğundan yapamadım. ilgilenilirse çok güzel paralar kazandırabilir. Domainleri aldım elimde hazır bekliyor. İlgilenirsen Pm At. %50 %50 yaparız.

Yeni Üye57 yazı
proje kısaca ne kakkında acaba ümit bey ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye135 yazı
proje şuanda belli deği hangi sektöre yönelik site yapacağıma hala karar veremedim. mall adli üye arkadaşımızın fikiri fena değil. arabalara karşı ilginden dolayısıyla bir araba modifiye tarzı bi site kurmayı düşünüyorum. sitede forumda koyucam bilgi alışverişi olması için. forumlar artık eskisi kadar tutmasada bi yolunu bulup popülerliğini arttırmalıyım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye87 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - anakinskywalker
proje kısaca ne kakkında acaba ümit bey ?

Bir ilan reklam sistemi , fakat tam olarak muadili suan nette yok. Bir acık var. İlgilenilirse önü cok acık para kazanma acısından. Hem de buyuk paralar. Siteyi kurup tanıtımını yapmak gerekli sadece, ve malesef paralı reklamlar vermeden tanıtım yapmak da zor. Yoksa öyle modifiye sitesi vb yaparak ancak ayda 3-5 dolar google reklamlarından para kazanırsınız o da bir müddet sonra bıktırır. Turkiye'de o alandan zaten isim yapmış forumlar var.