Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Şifalı Çamur Turizmle Uğraşanlara

BaşlataneşrefTarih16/06/2008 21:53:20Yorum4

İlk mesaj
slm kendmize ait arazide şifalı çamur bulunmaktadır yıllardır hep aklımda işletmeyi düşünüyorum..Ama işim nedeniyle bu konuya fazla zaman ayıramadım bu konuda ilgisi,bilgisi olan arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.Son zamanlarda gazete ve televizyonlarda görüyorum güzellik merkezleri hep şifalı çamur kullanıyor galiba denizli veya aydında bir firma yurt dışına ihracatıda yapıyor ilgisi bilgisi olan arkadaşlardan yorım ,fikir bekliyorum..
nıjbir

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
bu sifali camur dedigin alanlarda serbest guresin oldugu ve bunu turizm acisindan var oldugu kanaatindeyim bir bakiversene.tv de gormusundur barlarin veya lux bir tavernanin ortasinda olup kadinlar bile guresiyo.eminim faydasi olur gorus acisindan saygilarimla

Yerleşim Yspanya / Tarragona
armando kardeşim düşündüğün gibi değil benim sözettiğim çamur güzelik merkezlernde kullanılan yüve ,vücuda maske yapılan çamur şu anda trend olan bişey anladın mı ama değerlendirmem için bana yol gösterici olmalı..saygıyla kal..
nıjbir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf

bana yardımcı olacak biri yokmu ...oysa bildiğim kadarı ile bu yosunla güzeleşmek baya modaydı...milli bir gelir olacak bir tesis heba oluyor boşuna amacım onu türk ekonımisine kazandırmak...
nıjbir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Armando sana tavsiyem muğla dalyan dan internet üzerinden acenta bul ve sonra ordaki çamur banyosu yapılan yerin nosunu iste belki onlara gerek lazım olabilir tavisye
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm