Evet akım çok bu forumlarda ..En revaç olanı da; yazılanları tam okuyup anlamadan yorum yapma sanatıdır...
Adam 150 bin lira nakit ve satlığa çıkardığım bir dairem var diyor. Yani 150 bin + daire artık kaç para yapıyorsa?? Belki dostumuz elindeki ciddi sayılabilecek sermaye ile daha düzenli bir para kazanmak istiyor?? Mesela ; ben bir ev satlığa çıkardım 6 ayda zor sattım. Sattığım evin parasıyla daha hızlı satılabilecek ürünler alıp sattım ve elim devamlı para gördü ve sıcak para akış döngüsünü sağlamış oldum..Alıp sattığım ürünler ise Antep biber salçası ve pul biberi idi...
Samsun' lu kardeşime de bunu önerebilirim..Karadeniz; pulbiberi ve salça işinde henüz bakir sayılabilecek bir bölge ..Samsunda bir küçük büro ve depo ve dağıtımda kullaılacak bir araçla, Gaziantep İslahiye ilçesinde biber ve salça fabrikaları mevcut.Oralardan toplu mal alıp komple Karadenize, dağıtım yapabilirsin. Hatta kendin gidip İslahiye de biberi ham alıp işletip ürün haline getirebilirsen daha da ucuza mal edersin. Vesselam...Akmaz kokmaz bir maldır dayanma süreleri oldukça uzundur. Marketler, baharatçılar, lokantalar, yemekhaneler, potansiyel müşterilerdir. Çiğköfteci ler, fastfood lar, lar da lar işte...