Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu Dükkanda En İyi Hangi İş Yapılabilir?

BaşlatanDisempetrosTarih11/10/2013 11:34:31Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
konu güncelliğini kaybettiğinden silindi.

İnstagram/disempetros

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye546 yazı
hocam mekan guzel gercekten eger ki isler bir yer ise masaj salonu acabilirsin.Ben masorum( Antalyada) gider olarak sifira yakindir ve kazanci cok yuksektir.Sen otellerlle,acentalarla anlasiyorsn hocam onlar musteriyi sana getiriyorlar.Ilk etapta masaj yatagi tanesi ortalama 400 Tl kadar(ahsap) 4 tane alsan biraz ic dekorasyon yani cok uygn fiyata sahip olarabirsn
Detayli bilgi istersn hocam yazabilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye2659 yazı
Çok güzel bir bahçe mobilyaları satış yeri olur, Keşke dışarıdan geniş mekan çekilmiş fotosunuda koysaydın (çevreyi görme açısından
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Effe
Buraya şahane bir bistro bar olur. Veya, balık ve deniz ürünleri lokantası fakat kendin yap kendin ye tarzı. Dış arazi resimlerini göremedim ama, çardak tipi birkaç nokta yapılırsa , gerçekten güzel olur.

Evet güzel bir restoran olur sanırım denizi tepeden görüyor geceleri ışıklandırmayla harika olabilir Ben genellikle bu tarz bir yorum yapmam fakat resimlerden oluşan ilk intibaya göre bu konuyu açan arkadaşa kaçırma diyebilirim
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim, mal sahibi ile görüşeceğim.
Bana da bahçe mobilyaları ve ev dekarasyon ürünleri mağazası olarak da uygun geldi. Belki bi mobilya markasının bayiliği de olabilir.
İnstagram/disempetros

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye61 yazı
Restoran fikirleri veren arkadaslarin, fikirlerini degerlendir.

Resimlere, bakincada tahmininen daha öncede, gastronom üzerine faaliyet yapmis gibi.
Resimlerde görülen kapilarin arkasinda ne oldugunu bilmiyorum ama, eger ki imkanlarin el verirse o iki kapinin arasina güzel
bir somine yaptir,sominenin atesi üstüne büyük kazan veya kova acilacak bir sekilde tasarlat.
Kazan veya kovanin icinde somine atesi ile, et, balik, tavuk vs pisirebilecek sekilde yaptir.

Tasarimi ilkel olsun tabaklar vs de ilkel mümkünse, tahta kasik-catal bulundur; Cafe´de Sol burada ORTA CAG gelenegine uygun
tasarimlar ile Cafe/Restorant acti kisa zaman icnde tutuldu. Simdi Almanyanin her yerinde var.

Sende ORTA CAG degilse OSMANLI muhtfagi ile hitap et. Mümkünse alkolsuz, Osmanli icecek kültürünü tanit.
Serbetleri, meyan, salgam vs gibi yüzlerce icecek seciti var.

Sessizligi, konusanlardan ögrendim.

Hayat bütün tercübeleri yasayacak kadar uzun degildir.

Onun icin baskalarinin, tercübelerinden´de istifade edin.

Yerleşim ALMANYA / Düsseldorf
Üye546 yazı
hocam bence ev dekarasyonu guzel ama etrafinda metro ve kipa sana ekmek yedirirmi bilmem cunku onlar fiyat model ve taksit olarak ustunluk sagliyorlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy