İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Siz Olsanız Ne İş Yaparsınız?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumM
Yeni Üye16 yazı
A
Üye574 yazı
G
Yeni Üye13 yazı
Selam.Öncelikle Ankarayı çok severim 1980- 1988 arası ankarada bulundum en güzel yıllarım geçti diyebilirim..Kızılayda bir büro ve çalışanlar eger büronuz kira ise aylık 5000 tl den az masrafınız yoktur diye düşünüyorum..Size öncelikle bu masrafınızı karşılıyacak bir iş teklifinde bulunacağım ..Bu işi kabul eder ve bunu sadece aylık masraflarınızı karşılayacak bir iş olarak görmekten çıkar ve büyütmek isterseniz onada varım.. Günlük para kazandıran ve kar marjı günlük % 1 olan bir iştir..Kazançlar günlük elinize geçecektir..Ofis oratmında yapılacak iştir
M
Yeni Üye16 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Goksar Selam.Öncelikle Ankarayı çok severim 1980- 1988 arası ankarada bulundum en güzel yıllarım geçti diyebilirim..Kızılayda bir büro ve çalışanlar eger büronuz kira ise aylık 5000 tl den az masrafınız yoktur diye düşünüyorum..Size öncelikle bu masrafınızı karşılıyacak bir iş teklifinde bulunacağım ..Bu işi kabul eder ve bunu sadece aylık masraflarınızı karşılayacak bir iş olarak görmekten çıkar ve büyütmek isterseniz onada varım.. Günlük para kazandıran ve kar marjı günlük % 1 olan bir iştir..Kazançlar günlük elinize geçecektir..Ofis oratmında yapılacak iştir |
Merhabalar ozel degilse nasil bir istir bizde yapabilirmiyiz acaba
G
Üye232 yazı
Yazıyı gönderen - Goksar Selam.Öncelikle Ankarayı çok severim 1980- 1988 arası ankarada bulundum en güzel yıllarım geçti diyebilirim..Kızılayda bir büro ve çalışanlar eger büronuz kira ise aylık 5000 tl den az masrafınız yoktur diye düşünüyorum..Size öncelikle bu masrafınızı karşılıyacak bir iş teklifinde bulunacağım ..Bu işi kabul eder ve bunu sadece aylık masraflarınızı karşılayacak bir iş olarak görmekten çıkar ve büyütmek isterseniz onada varım.. Günlük para kazandıran ve kar marjı günlük % 1 olan bir iştir..Kazançlar günlük elinize geçecektir..Ofis oratmında yapılacak iştir |
Ben de merak ettim doğrusu
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
G
Yeni Üye13 yazı
Herkese açık bir iş. Mail adresini veren arkadaşlara bilgileri yollayabilirim..Benim mail adresim avgokhansarikaya@mynet.com
T
Üye145 yazı
evet sayın goksar nedir işin detayı, herkese açık bir iş ise paylaşmanızda sakınca yoktur sanırım... dilerseniz özel msj yoluylada bilgilendirebilirsiniz. teşekkürler.
200620062006
G
Yeni Üye13 yazı
TARKAN 34 --HERKESE AÇIK BİR İŞ OLMAKLA BERABER HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU SEBEPLE SİZE ÖZELDEN ATARIM..
M
Üye2659 yazı
Yazıyı gönderen - Goksar TARKAN 34 --HERKESE AÇIK BİR İŞ OLMAKLA BERABER HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU SEBEPLE SİZE ÖZELDEN ATARIM.. |
niye herkesin yapabileceği bir iş değil anlayamadım :) teknik detaylarımı fazla? Yoksa fikri çalarlar diyemi tedirginsiniz?
Fazla sermayeyemi ihtiyaç duyuluyor?
Yasal bir iş değilmi?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
'Keşke'Leri Sevmem !!
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
E
Yeni Üye22 yazı
10/10/2013 : 16:32:55#10
Web sitesi
Alıntı
Gelecek ay düğününüz olsa davetli listenize 400 kişi yazabilecek durumda iseniz, kesinlikle network marketing yapmalısınız. En çok ve en adil kazandıran sistemle ilgili olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.
İyi çalışmalar...
Ersin Akgöz
M
Üye2659 yazı
Yazıyı gönderen - Ersin7777 Merhabalar, Gelecek ay düğününüz olsa davetli listenize 400 kişi yazabilecek durumda iseniz, kesinlikle network marketing yapmalısınız. En çok ve en adil kazandıran sistemle ilgili olarak benimle irtibata geçebilirsiniz. İyi çalışmalar... |
Valla iş para satın alma olunca davetli listenizdeki 400 kişi 10 kişiye düşer Düğündeki davetli listeniz size 1 defa para yada altın takar isteyin 2. yi takarlarmı bakalım :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
'Keşke'Leri Sevmem !!
'Keşke'Leri Sevmem !!
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
G
Üye159 yazı
sigorta acentesi günde 4 poliçe kessen bi kasko yapsan güzel paralar kazanırsın ama trafik takip muamele işlerine hiç bulaşmadan yapmak lazım iş büyüdükçe çalışan sayısı artıyo
A
Üye574 yazı
konu günceldir, arkadaşlar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz