Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Siz Olsanız Ne İş Yaparsınız?

Başlatanankara2929Tarih09/10/2013 02:13:52Yorum15

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar Ankara'nın Kızılay semtinde ofisim var konusu yazılım ancak eskisi kadar iş fazla olmuyor, tabi bunun yanında ilanlarım var okumuşsunuzdur belki, hurda alım-satım işi yapıyorum, irili ufaklı birkaç işim var, mesela manav dükkanım filan var, ancak ofiste yapılabilecek bir iş daha düşünüyorum, ama ne olabilir, bu arada üniversite mezunuyum, çocuktan beri ticaretle uğraşan ticareti seven , ticari bir faaliyeti isteyerek yapan birisiyim.Yorumlarınızı bekliyorum, bu iş misal çorap toptancılığı olur, mesela network marketing olabilir, mesela birisi çıkar derki kardeşim elimde ürünlerim var ancak pazarlamada sıkıntı yaşıyorum der, her ciddi olumlu ticari faaliyete açık bir firmayım, vergiye kaydım ve personelim filan var.SİZCE NE İŞ YAPMALIYIM OFİS ORTAMINDA.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye16 yazı
Yazilim ile ugrastiginizi yazmissiniz.adsense gelirli siteler yapabilir onlari ilerletip kazanc saglaya bilirsiniz.bilginiz var ise mobil yazilimlar yapip reklam alip ordan kazanabilirsiniz.aklima geldikce yazarim iyi calismalar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye574 yazı
yazılım olarak düşünmeyin konuyu, mesela birşey üretip, onu pazarlamak, ona pazarlamacılar vasıtasıyla müşteri bulmak gibi düşünebilirsiniz arkadaşlar.

Yeni Üye13 yazı

Selam.Öncelikle Ankarayı çok severim 1980- 1988 arası ankarada bulundum en güzel yıllarım geçti diyebilirim..Kızılayda bir büro ve çalışanlar eger büronuz kira ise aylık 5000 tl den az masrafınız yoktur diye düşünüyorum..Size öncelikle bu masrafınızı karşılıyacak bir iş teklifinde bulunacağım ..Bu işi kabul eder ve bunu sadece aylık masraflarınızı karşılayacak bir iş olarak görmekten çıkar ve büyütmek isterseniz onada varım.. Günlük para kazandıran ve kar marjı günlük % 1 olan bir iştir..Kazançlar günlük elinize geçecektir..Ofis oratmında yapılacak iştir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Goksar
Selam.Öncelikle Ankarayı çok severim 1980- 1988 arası ankarada bulundum en güzel yıllarım geçti diyebilirim..Kızılayda bir büro ve çalışanlar eger büronuz kira ise aylık 5000 tl den az masrafınız yoktur diye düşünüyorum..Size öncelikle bu masrafınızı karşılıyacak bir iş teklifinde bulunacağım ..Bu işi kabul eder ve bunu sadece aylık masraflarınızı karşılayacak bir iş olarak görmekten çıkar ve büyütmek isterseniz onada varım.. Günlük para kazandıran ve kar marjı günlük % 1 olan bir iştir..Kazançlar günlük elinize geçecektir..Ofis oratmında yapılacak iştir

Merhabalar ozel degilse nasil bir istir bizde yapabilirmiyiz acaba

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye232 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Goksar

Ben de merak ettim doğrusu
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Herkese açık bir iş. Mail adresini veren arkadaşlara bilgileri yollayabilirim..Benim mail adresim avgokhansarikaya@mynet.com

Üye145 yazı
evet sayın goksar nedir işin detayı, herkese açık bir iş ise paylaşmanızda sakınca yoktur sanırım... dilerseniz özel msj yoluylada bilgilendirebilirsiniz. teşekkürler.
200620062006

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
TARKAN 34 --HERKESE AÇIK BİR İŞ OLMAKLA BERABER HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU SEBEPLE SİZE ÖZELDEN ATARIM..

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Goksar
TARKAN 34 --HERKESE AÇIK BİR İŞ OLMAKLA BERABER HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU SEBEPLE SİZE ÖZELDEN ATARIM..

niye herkesin yapabileceği bir iş değil anlayamadım :) teknik detaylarımı fazla? Yoksa fikri çalarlar diyemi tedirginsiniz?
Fazla sermayeyemi ihtiyaç duyuluyor?
Yasal bir iş değilmi?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
Merhabalar,

Gelecek ay düğününüz olsa davetli listenize 400 kişi yazabilecek durumda iseniz, kesinlikle network marketing yapmalısınız. En çok ve en adil kazandıran sistemle ilgili olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.
İyi çalışmalar...
Ersin Akgöz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ersin7777
Merhabalar,

Gelecek ay düğününüz olsa davetli listenize 400 kişi yazabilecek durumda iseniz, kesinlikle network marketing yapmalısınız. En çok ve en adil kazandıran sistemle ilgili olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.
İyi çalışmalar...

Valla iş para satın alma olunca davetli listenizdeki 400 kişi 10 kişiye düşer Düğündeki davetli listeniz size 1 defa para yada altın takar isteyin 2. yi takarlarmı bakalım :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye574 yazı
konu günceldir.

Üye574 yazı
konu günceldir.

Üye159 yazı
sigorta acentesi günde 4 poliçe kessen bi kasko yapsan güzel paralar kazanırsın ama trafik takip muamele işlerine hiç bulaşmadan yapmak lazım iş büyüdükçe çalışan sayısı artıyo

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye574 yazı
konu günceldir, arkadaşlar.